طرز تهیه کباب شکم پر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2842.jpg


    مواد لازم:

    نان ساندویچ 6 تکه (حبه شده)
    کره 6 قاشق غذاخوری
    پیاز خرد شده 1/2 فنجان
    کرفس خرد شده همراه با برگ کرفس 1/2 فنجان
    سیب ورقه شده 5 کیلوگرم
    شکر 75 گرم
    نمک 1 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
    * مریم گلی خرد شده 1 قاشق چای خوری
    * آویشن 1 قاشق چای خوری
    جوز 1/4 قاشق چای خوری
    دارچین 1/16 قاشق چای خوری
    جعفری خرد شده 1/4 فنجان
    پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری

    * مریم گلی خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده
    * آویشن خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده

    مواد اولیه کباب :

    گوشت قرمز (گوشت دنده با استخوان) 4 تا 5 کیلوگرم
    نمک 1.5 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
    گوشت گوساله (فیله ورقه شده) 150 گرم

    مواد اولیه سس :

    آب 1.5 فنجان
    ژله سیب 1/4 فنجان


    طرز تهیه چاشنی برای داخل گوشت:
    1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

    2. خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند.

    3. پیاز و کرفس را با کره داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم به مدت 4 الی 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس با سیب، شکر، نمک، فلفل، مریم گلی، آویشن، جوز و دارچین مخلوط کنید.

    4. حرارت را کاهش دهید و به مدت 15 دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سیب ها نرم شوند و خرده نان و جعفری و پیازچه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

    طرز تهیه کباب:
    1. قسمت پایین فر را آماده کنید.

    2. روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را داخل یک ماهی تابه عایق حرارت قرار دهید و چاشنی را داخل شکم گوشت قرار دهید و بعد دور دنده های گوشت فویل بپیچید تا نسوزند بعد استخوانهای قسمت پایین گوشت را با فیله ها بپوشانید و آنها را با خلال دندان سفت کنید.

    3. گوشت را داخل فر بریان کنید. بعد از نیم ساعت گوشت را بیرون بیاورید و روی چاشنی داخل شکم گوشت را با فویل بپوشانید و به مدت 2 ساعت و ربع الی 2 ساعت و 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.

    4. گوشت را به یک تخته انتقال دهید و روی آن را با فویل بپوشانید به مدت 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید.

    طرز تهیه سس:
    1. چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب ر اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید.

    2. ژله سیب و آب داخل تخته ای که گوشت قرار دارد را به آب صاف شده اضافه کنید و آن را به مدت 4 دقیقه بجوشانید تا ژله سیب آب شود و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

    3. تمام فویل ها را از روی گوشت بردارید و آن را کات کنید و با سس سرو کنید.