سوپ نخودفرنگی با رزماری

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2837.jpg


    در روزهای سرد زمستانی از خوردن این سوپ زمستانی لذت ببرید.

    مواد لازم :

    روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
    سیر 5 حبه ریز خرد شده
    رزماری خرد شده یا خشک شده یک قاشق غذاخوری
    * نخود پخته شده 420 گرم
    فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
    آب مرغ 3 تا 4 پیمانه
    نمک و آبلیمو به میزان دلخواه


    * نخود پخته شده : ( نخود را قبلا خیس و چندبار آب آن را خالی کنید و سپس با کمی پیاز بپزید تا مصرف آن نفخ ایجاد نکند)


    طرز تهیه :
    در ظرف مناسب روغن زیتون بریزید.
    سیر خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا طلایی شود.
    رزماری و فلفل را به آن اضافه کنید و آن را حدود یک دقیقه هم بزنید.
    سپس نخود را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.


    بعد از ۲ دقیقه آب مرغ و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت نیم ساعت جا بیفتد. گاز راخاموش کنید و بگذارید مواد کمی سرد شود. سپس آن را داخل مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره در بیاید.
    بعد از آن به قابلمه برگردانید و سپس آبلیمو را اضافه و سرو کنید.