وجود ژامبون در این سوپ ساده طعم بی نظیری به غذای ما می دهد . آماده سازی : 20 دقیقه پخت : 25 دقیقه موردمصرف : پیش غذا مواد لازم برای 8 نفر : کرفس تکه شده 1/3 پیاله پیاز کاملا خرد شده 1/3 پیاله ژامبون گوشت تکه و پخته شده 3/4 پیاله آب 3 و 1/4 لیوان سیب زمینی پوست کنده و خرد شده 3 و 1/2 فنجان عصاره مرغ 2 قاشق غذا خوری نمک 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری کره 5 قاشق غذا خوری آرد 5 قاشق غذا خوری شیر 2 فنجان طرز تهیه : 1- سیب زمینی ها، کرفس، پیاز، ژامبون و آب را در یک قابلمه ترکیب کنید. بعد آن ها را بجوش بیاورید و با دمای بیش از متوسط آنها را حرارت بدهید تا زمانی که سیب زمینی ها پخته شوند (حدود 10 الی 15 دقیقه) سپس نمک و فلفل را در آبگوشت مرغ هم بزنید. 2- در یک تابه جدا با حرارت رو به کم کره را ذوب کنید و با آرد بوسیله چنگال هم بزنید و اجازه بدهید کمی حرارت ببینند و پیوسته آن را هم بزنید حدود 1 دقیقه تا تیره بشوند، به آرامی با شیر هم بزنید که تا شیر یک جا نریزید تا توده ای نشود، به هم زدن حدود 4 الی 5 دقیقه با حرارت رو به پایین ادامه بدهید تا مواد تیره شوند. 3- مخلوط شیر را در قابلمه هم بزنید و سوپ را بپزید ، و سریعا غذا را سرو کنید و لذت ببرید.