سوپ سیب زمینی و ژامبون

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2833.jpg


    وجود ژامبون در این سوپ ساده طعم بی نظیری به غذای ما می دهد .

    آماده سازی : 20 دقیقه
    پخت : 25 دقیقه
    موردمصرف : پیش غذا

    مواد لازم برای 8 نفر :

    کرفس تکه شده 1/3 پیاله
    پیاز کاملا خرد شده 1/3 پیاله
    ژامبون گوشت تکه و پخته شده 3/4 پیاله
    آب 3 و 1/4 لیوان
    سیب زمینی پوست کنده و خرد شده 3 و 1/2 فنجان
    عصاره مرغ 2 قاشق غذا خوری
    نمک 1/2 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
    کره 5 قاشق غذا خوری
    آرد 5 قاشق غذا خوری
    شیر 2 فنجان


    طرز تهیه :
    1- سیب زمینی ها، کرفس، پیاز، ژامبون و آب را در یک قابلمه ترکیب کنید. بعد آن ها را بجوش بیاورید و با دمای بیش از متوسط آنها را حرارت بدهید تا زمانی که سیب زمینی ها پخته شوند (حدود 10 الی 15 دقیقه) سپس نمک و فلفل را در آبگوشت مرغ هم بزنید.

    2- در یک تابه جدا با حرارت رو به کم کره را ذوب کنید و با آرد بوسیله چنگال هم بزنید و اجازه بدهید کمی حرارت ببینند و پیوسته آن را هم بزنید حدود 1 دقیقه تا تیره بشوند، به آرامی با شیر هم بزنید که تا شیر یک جا نریزید تا توده ای نشود، به هم زدن حدود 4 الی 5 دقیقه با حرارت رو به پایین ادامه بدهید تا مواد تیره شوند.

    3- مخلوط شیر را در قابلمه هم بزنید و سوپ را بپزید ، و سریعا غذا را سرو کنید و لذت ببرید.