یک غذای کاملا خوشمزه که سس تاکو مزه بی نظیری به آن داده است . آماده سازی : 10 دقیقه پخت : 40 دقیقه مواد لازم برای 4 نفر : سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان 4 عدد سس تاکو 5 قاشق غذا خوری سالسا 1 پیمانه پنیر چدار 1 پیمانه خامه ترش (اختیاری) 2 قاشق غذا خوری طرز تهیه : 1- فر را از قبل روی دمای 190 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. 2- سینه های مرغ را در یک ظرف پیرکس پخت متوسط با روغن کم قرار بدید. سس تاکو را در تمامی سمت های سینه مرغ بریزید، و سالسا را در تمامی آنها بریزید. 3- آنها را به مدت 25 الی 35 دقیقه در دمای 375 درجه فارانهایت (190 درجه سانتی گراد ) یا تا زمانی که مرغ ها برشته شوند و آب آنها تمام شود. 4- پنیر را در تمامی مرغ ها پخش کنید و پختن را 3 الی 5 دقیقه دیگر ادامه بدهید یا تا زمانیکه پنیر ها ذوب و برشته بشوند، اگر دلتان خواست خامه ترش را در بالای آن بریزید و غذا را سرو کنید و لذت ببرید.