طرز تهیه مرغ سالسا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2831.jpg


    یک غذای کاملا خوشمزه که سس تاکو مزه بی نظیری به آن داده است .


    آماده سازی : 10 دقیقه
    پخت : 40 دقیقه

    مواد لازم برای 4 نفر :

    سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان 4 عدد
    سس تاکو 5 قاشق غذا خوری
    سالسا 1 پیمانه
    پنیر چدار 1 پیمانه
    خامه ترش (اختیاری) 2 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه :
    1- فر را از قبل روی دمای 190 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

    2- سینه های مرغ را در یک ظرف پیرکس پخت متوسط با روغن کم قرار بدید. سس تاکو را در تمامی سمت های سینه مرغ بریزید، و سالسا را در تمامی آنها بریزید.

    3- آنها را به مدت 25 الی 35 دقیقه در دمای 375 درجه فارانهایت (190 درجه سانتی گراد ) یا تا زمانی که مرغ ها برشته شوند و آب آنها تمام شود.

    4- پنیر را در تمامی مرغ ها پخش کنید و پختن را 3 الی 5 دقیقه دیگر ادامه بدهید یا تا زمانیکه پنیر ها ذوب و برشته بشوند، اگر دلتان خواست خامه ترش را در بالای آن بریزید و غذا را سرو کنید و لذت ببرید.