طرز تهیه رولت گوشت به روش دیگر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2828.jpg


    رولت گوشت جزء دسته غذاهای رسمی به حساب می آید. رولت گوشت علیرغم سادگی و مواد اولیه کم، طعم بسیار لذیذی دارد و مناسب مهمانی های رسمی می باشد.

    آماده سازی : 15 دقیقه
    پخت : 60 دقیقه

    مواد لازم :

    راسته گوساله 600 گرم
    هویج 2 عدد
    فلفل دلمه ای 2 عدد
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
    کره 50 گرم
    آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
    فلفل سیاه 1 قاشق غذا خوری
    زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
    دارچین 1/2 قاشق غذا خوری


    طرز تهیه :
    گوشت را به 4 تکه 150 گرمی برش می دهیم. بطوریکه ضخامت هر تکه نیم سانت باشد.
    وسط هر تکه گوشت دو تکه هویج و دو تکه فلفل دلمه خلالی می گذاریم و بصورت رول می پیچیم و با یک نخ دور تا دور آن را سفت می کنیم تا گوشت هنگام تفت دادن از هم باز نشود.


    رولت ها را با زردچوبه و کمی فلفل در ظرفی با کره تفت می دهیم و با 2 لیوان آب به مدت 60 دقیقه می گذاریم پخته شود.
    بعد از یک ساعت رب را به همراه نمک و آبلیمو به رولت ها اضافه کرده و نیم ساعت دیگر به آن اجازه پختن می دهیم.
    این غذا با برنج سرو می شود.

    نکته های این غذا:
    فراموش نکنید که نخ رولت های گوشت را قبل سرو کردن باز کنید.
    در صورت تمایل می توانید رولت ها را با کارد تیز قبل از سرو کردن برش بزنید .
    برای خوش طعم تر شدن گوشت می توانید از 2 حبه سیر هنگام پخت استفاده کنید.