رولت گوشت جزء دسته غذاهای رسمی به حساب می آید. رولت گوشت علیرغم سادگی و مواد اولیه کم، طعم بسیار لذیذی دارد و مناسب مهمانی های رسمی می باشد. آماده سازی : 15 دقیقه پخت : 60 دقیقه مواد لازم : راسته گوساله 600 گرم هویج 2 عدد فلفل دلمه ای 2 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری کره 50 گرم آبلیمو 1 قاشق غذا خوری فلفل سیاه 1 قاشق غذا خوری زردچوبه 1 قاشق غذا خوری دارچین 1/2 قاشق غذا خوری طرز تهیه : گوشت را به 4 تکه 150 گرمی برش می دهیم. بطوریکه ضخامت هر تکه نیم سانت باشد. وسط هر تکه گوشت دو تکه هویج و دو تکه فلفل دلمه خلالی می گذاریم و بصورت رول می پیچیم و با یک نخ دور تا دور آن را سفت می کنیم تا گوشت هنگام تفت دادن از هم باز نشود. رولت ها را با زردچوبه و کمی فلفل در ظرفی با کره تفت می دهیم و با 2 لیوان آب به مدت 60 دقیقه می گذاریم پخته شود. بعد از یک ساعت رب را به همراه نمک و آبلیمو به رولت ها اضافه کرده و نیم ساعت دیگر به آن اجازه پختن می دهیم. این غذا با برنج سرو می شود. نکته های این غذا: • فراموش نکنید که نخ رولت های گوشت را قبل سرو کردن باز کنید. • در صورت تمایل می توانید رولت ها را با کارد تیز قبل از سرو کردن برش بزنید . • برای خوش طعم تر شدن گوشت می توانید از 2 حبه سیر هنگام پخت استفاده کنید.