پیروزی افکار هدفمند

شروع موضوع توسط Nazanin ‏16/7/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

1. Nazanin

Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

امتیاز دستاورد:
    38
    نویسنده/ مترجم: گیل لیندن فیلد/ الهام مبارکی زاده

میانبری برای یافتن یک زندگی موفق

9148a2e039ed6dcf161d4c9dddf26d98.jpg
    وقتی تمام مراحل این کتاب را پشت سر گذاشتید،احساس آرامش و راحتی خواهید کردو همچنین مهارتی آموخته اید که هنگام رویارویی با مشکلات زندگی،موجب صرفه جویی در وقت و انرژی شما می شود.
    از تمرینات خود لذت ببرید. (بله دقیقا حل مشکلات شخصی به تنهایی لذت خاصی به همراه دارد).

مقدمه ای بر اهمیت میانبر: دراین لحظه از زندگی تان که در حال خواندن این کتاب هستید،شاید این کار،آخرین کاری باشد که تمایل به انجام آن داشته باشید،اگر این طور باشد،شما دقیقا همان خواننده ای هستید که هنگام نوشتن این میانبر در ذهنم نقش بسته بودید و دوست داشتم برای شما بنویسم. در طول تحقیقاتم با افراد زیادی روبرو بودم که مشکلات متعددی داشتند و شاید شما هم یکی از همین افراد باشید که مشکل خواص خود را دارا هستید و شاید همین مشکلات کوچک و بی اهمیت ،انگیزه و تمرکز شما رااز بین برده باشد.
    وقتی من نیز در این موقعیت بودم،افرادی بودند که می گفتند چه کاری انجام دهم وچه کاری انجام ندهم ویا بهتر بگویم مرا یاری می کردند و از نگرانی در می آوردند و برایم سنگ صبور بودند.
    دوست دارم به این میانبر به عنوان یک راهنما یا یک ابزار پشتیبانی نگاه کنید نه فقط یک کتاب !
    فکر می کنم از خواندن این کتاب خسته نشوید.در حین مطالعه در حالت راحتی قرار بگیرید و مشکلات خود را فراموش کنید و فقط به مطالبی که در این کتاب آورده شده،فکر کنید.
    مراحل ذکر شده در این کتاب آنقدر راحت و دقیق و حساب شده است که شما در هر شرایطی که باشید میتوانید به تمرینات ادامه دهید.مطمئن باشید که درمان یک یا دوماه طول نمیکشد و شما به نتیجه مطلوب تان میرسید . مطمئن باشید که درک مطلوب موقعیتهایتان بهترین و مشکل ترین قسمت فعالیت شماست و این مسئله را هنگامی متوجه می شوید که در طول درمان احساس پیشرفت می کنید ومایلید از جانب فردی پشتیبانی شوید...

انتشارات پل