طرز تهیه نان تاکو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2805.jpg


    آماده سازی : 60 دقیقه
    پخت : 30 دقیقه

    مواد لازم برای 4 نفر :

    نان پیتا 1 بسته
    گوشت چرخ کرده 300 گرم
    فلفل دلمه کوچک 2 عدد
    کالباس به میزان لازم
    قارچ 1 بسته کوچک
    پنیر پیتزا به میزان لازم
    آویشن و فلفل به میزان لازم
    کره به میزان لازم ( مقداری )

    طرز تهیه :
    تاکو غذایی ساده و خوشمزه است . نان پیتا را از وسط نصف کرده و دو پوستش می کنیم.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2806.jpg



    و مواد پیتزایی را لای آن می گذاریم و با قلم مو یک طرف آن را کره می مالیم.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2807.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2808.jpg


    در ماهیتابه داغ گذاشته و یک شی سنگین می گذاریم روی آن تا تحت فشار قرار بگیرد و پنیر آب شود و لایه ها به هم بچسبد.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2809.jpg


    برمی گردانیم طرف دیگر را هم کره بمالید و کمی می گذاریم تا برشته شود و بعد نوش جان می کنیم.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2810.jpg


    نکات تهیه نان تاکو:
    * اگر دستگاه اسنک ساز دارید می توانید اینکار را آنجا انجام بدهید.
    * داخل نان تاکو می توانید اسفناج پخته همراه با سیر و پنیر پیتزا بگذارید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2811.jpg