آماده سازی : 60 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم برای 4 نفر : نان پیتا 1 بسته گوشت چرخ کرده 300 گرم فلفل دلمه کوچک 2 عدد کالباس به میزان لازم قارچ 1 بسته کوچک پنیر پیتزا به میزان لازم آویشن و فلفل به میزان لازم کره به میزان لازم ( مقداری ) طرز تهیه : تاکو غذایی ساده و خوشمزه است . نان پیتا را از وسط نصف کرده و دو پوستش می کنیم. و مواد پیتزایی را لای آن می گذاریم و با قلم مو یک طرف آن را کره می مالیم. در ماهیتابه داغ گذاشته و یک شی سنگین می گذاریم روی آن تا تحت فشار قرار بگیرد و پنیر آب شود و لایه ها به هم بچسبد. برمی گردانیم طرف دیگر را هم کره بمالید و کمی می گذاریم تا برشته شود و بعد نوش جان می کنیم. نکات تهیه نان تاکو: * اگر دستگاه اسنک ساز دارید می توانید اینکار را آنجا انجام بدهید. * داخل نان تاکو می توانید اسفناج پخته همراه با سیر و پنیر پیتزا بگذارید.