دمنوش یا چای ادویه نورنبرگ مخصوص کریسمس

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2803.jpg


    آب پرتقال را با شکر و دارچین در ظرفی بجوشانید .

    مواد لازم برای دو نفر :

    آب پرتقال 3/4 پیمانه
    شکر سفید یا قهوه ای 3/4 پیمانه
    چوب دارچین یک تکه
    پرتقال با پوست و برش گرد زده شده یک عدد
    جوزهندی رنده شده نوک قاشق چایخوری
    میخک 4 عدد
    دانه هل سبز ( سوراخ شده ) 4 عدد
    آب سیب 750 میلی لیتر

    طرز تهیه :
    آب پرتقال را با شکر و دارچین در ظرفی بجوشانید . پرتقال را با پوست برش های حلقه ای زده و هسته های آن را بیرون آورده و همراه با میخک و هل به آن اضافه کنید .
    اجازه دهید به مدت 30 دقیقه آرام روی حرات با درپوش بجوشد . سپس جوزهندی رنده شده و آب سیب را اضافه کنید .


    چند جوش که زد از روی حرارت بردارید .
    برشهای پرتقال را جدا کرده و دمنوش را صاف کنید و سپس داخل لیوان یا فنجان مناسب که قبلا داغ شده , ریخته همراه با برش های پرتقال تازه و چوب دارچین تزیین کرده و داغ سرو کنید.