آب پرتقال را با شکر و دارچین در ظرفی بجوشانید . مواد لازم برای دو نفر : آب پرتقال 3/4 پیمانه شکر سفید یا قهوه ای 3/4 پیمانه چوب دارچین یک تکه پرتقال با پوست و برش گرد زده شده یک عدد جوزهندی رنده شده نوک قاشق چایخوری میخک 4 عدد دانه هل سبز ( سوراخ شده ) 4 عدد آب سیب 750 میلی لیتر طرز تهیه : آب پرتقال را با شکر و دارچین در ظرفی بجوشانید . پرتقال را با پوست برش های حلقه ای زده و هسته های آن را بیرون آورده و همراه با میخک و هل به آن اضافه کنید . اجازه دهید به مدت 30 دقیقه آرام روی حرات با درپوش بجوشد . سپس جوزهندی رنده شده و آب سیب را اضافه کنید . چند جوش که زد از روی حرارت بردارید . برشهای پرتقال را جدا کرده و دمنوش را صاف کنید و سپس داخل لیوان یا فنجان مناسب که قبلا داغ شده , ریخته همراه با برش های پرتقال تازه و چوب دارچین تزیین کرده و داغ سرو کنید.