ویسنده/ مترجم: آنتونی استور/ محمدصادق عظیم کتاب حاضر، از مجموعه «نخستین گام برای زندگی سالم و بهتر» است، که نگارنده در دوازده فصل موضوع تنهایی، اندیشه، خلاقیت، مبنای شادی های درونی و تمامیت روح و روان را مورد ارزیابی قرار داده است. ارزش و اهمیت وابستگی ابنای بشری؛ عدم موفقیت شخص برای ایجاد دوستی؛ فایدة تنهایی؛ تنهایی تحصیلی؛ تنهایی و خلق و خو؛ تحقیق در مورد ارتباط؛ موسیقی همه چیز را بیوزن میکند و امیال و کمالگرایی از جمله عنوانهای مباحث طرح شده در کتاب هستند. قابل ذکر است نگارنده در قسمت پایانی، دربارة کتاب و محتوای آن توضیحات مختصری داده است. شیطان از من دور شده است، خیر و برکت بر من مستولی شده است، ساکت شدهام، از هیچ چیز جلوگیری نمیکنم، مواظب و هوشیارم، واقعیتها را قبول میکنم و نمیگذارم آنها مرا از پا درآورند و رفتار لازم را نیز در مقابل آنها از خود نشان میدهم هرچه بر من میرسد میپذیرم، خوب یا بد، آفتاب یا سایه، با بازی زندگی بازی کنم و طبیعت آن را میپذیرم و قبول میکنم که زندگی هم جنبه منفی و هم جنبه مثبت دارد و فکر میکنم قبلا چه احمقی بودم که فکر میکردم هر چیزی باید همان طوری اتفاق بیافتد که من میخواهم. انتشارات استاندارد