واقعا غذای خوشمزه ای است و به خاطره پنیری که در وسط گوشت است خیلی طعم بی نظیری دارد . آماده سازی : 20 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم برای 3 نفر : پنیر چدار خرد شده 1/4 پیمانه پنیر پیتزا خرد شده 1/4 پیمانه گوشت چرخ کرده 500 گرم پودر سوخاری 2-3 قاشق غذا خوری سس باربیکیو یا سس استیک 2 قاشق غذا خوری پاپریکا ( پودر فلفل دلمه ای قرمز خشک شده ) 1 و 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری طرز تهیه : 1- پنیر چدار و پنیر پیتزا را در یک کاسه کوچک مخلوط میکنیم. 2- به آرامی گوشت، پاپریکا و فلفل و سس را در یک ظرف بزرگ مخلوط می کنیم ورز می دهیم، پودر سوخاری را به خوبی روی آن پخش می کنیم و دوباره ورز می دهیم، در صورتی احساس کردید هنوز گوشت شما آب دار است مقدار کمی دیگر به آن پودر سوخاری اضافه کنید و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید و بعد از آن آنها به شکل 8 تکه گرد نازک دربیاورید. 3- دو قاشق برآمده از این مخلوط پنیر را در 4 تکه بریزید و از لبه ی آن به اندازه 1 سانتیمتر خالی بگذارید، هر کدام از تکه های باقی مانده را برای روی آن 4 تکه استفاده کنید و پنیر ها را بپوشانید. لبه های آنها را چین چین کنید و ببندید. 4- ماهیتابه گریل را از قبل روی دمای متوسط به بالا گرم می کنیم، یا فر را گرم میکنیم. 5- برای گریل کردن، مقدار کمی روغن را به آرامی روی ظرف چدنی گریل (ماهیتابه گریل) بریزید، تکه گوشت های پرشده را با حرارت متوسط به بالا بپزید، حدود 5 دقیقه برای هر سمت به طور میانگین خوب می باشد، (مطمئن شوید که برگرها هنگام پختن فشرده نشوند و ترک آنها باز نشود و پنیر ها خارج شوند) در صورتی که از فر استفاده میکنید فر را از قبل گرم کنید و تابه گریل را کمی روغن چرب نمایید، برای کباب کردن گوشت های تکه شده را در طبقه دوم با سوم فوقانی فر بگذارید، حدود 4 دقیقه برای هر سمت به طور میانگین خوب می باشد. می توانید بعد از چرخاندن گوشت ها دوباره از سس برای روی گوشت ها استفاده نمایید. نکته : برای روغن ریختن رو ماهیتابه گریل: می توانید کاغذ پخت و پز را روغن بزنید، آن را روی ماهیتابه گریل بمالید.