طرز تهیه چیکن تریاکی و آناناس

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2787.jpg



    تریاکی شیوه ای در پخت و پز است که در آشپزی ژاپنی به‌کار می‌رود و سس آن ترش و شیرین است .

    آماده سازی : 30 دقیقه
    پخت : 45 دقیقه

    مواد لازم برای 3 نفر :

    سویا سس 1/3 لیوان
    سیر خرد شده 1 عدد
    سرکه سفید 1/4 لیوان
    آرد 1 قاشق غذا خوری
    کره 1 قاشق غذا خوری
    شکر 1 قاشق غذا خوری
    آناناس 1 قوطی ( کمپوت 500 گرمی )
    ران مرغ بدون پوست و استخوان 4 عدد

    طرز تهیه :
    1- سویا سس و 3/1 لیوان آب آناناس و سرکه . سیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید. حلقه های آناناس اضافه کنید و مرغ را به آرامی بریزید و هم بزنید تا از مواد پوشیده شود، به مدت 15 دقیقه آنرا در یخچال بگذارید.

    2- در همین حال، ماهیتابه چدنی گریل را در حرارت متوسط به بالا از قبل گرم کنید.

    3- مرغ و آناناس را از محلول دربیاورید، محلول را همچنان نگه دارید اما فعلا کنار بگذارید. ماهیتابه چدنی یا ماهیتابه گریل را کمی روغن بزنید، مرغ و آناناس را بریزید کنید و آنها را تا زمانی خوب پخته شوند، بپزید، حدود 7 دقیقه برای هر طرف.

    4- محلول باقی مانده و آرد ذرت را در یک تابه کوچک هم بزنید، آنها را بجوشانید و تا زمانی که کمی سفت شوند، بپزید و هم بزنید حدود 2 تا 4 دقیقه، کره را بریزید و هم بزنید، و غذا را با این سس سرو کنید و لذت ببرید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2788.jpg