تریاکی شیوه ای در پخت و پز است که در آشپزی ژاپنی بهکار میرود و سس آن ترش و شیرین است . آماده سازی : 30 دقیقه پخت : 45 دقیقه مواد لازم برای 3 نفر : سویا سس 1/3 لیوان سیر خرد شده 1 عدد سرکه سفید 1/4 لیوان آرد 1 قاشق غذا خوری کره 1 قاشق غذا خوری شکر 1 قاشق غذا خوری آناناس 1 قوطی ( کمپوت 500 گرمی ) ران مرغ بدون پوست و استخوان 4 عدد طرز تهیه : 1- سویا سس و 3/1 لیوان آب آناناس و سرکه . سیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید. حلقه های آناناس اضافه کنید و مرغ را به آرامی بریزید و هم بزنید تا از مواد پوشیده شود، به مدت 15 دقیقه آنرا در یخچال بگذارید. 2- در همین حال، ماهیتابه چدنی گریل را در حرارت متوسط به بالا از قبل گرم کنید. 3- مرغ و آناناس را از محلول دربیاورید، محلول را همچنان نگه دارید اما فعلا کنار بگذارید. ماهیتابه چدنی یا ماهیتابه گریل را کمی روغن بزنید، مرغ و آناناس را بریزید کنید و آنها را تا زمانی خوب پخته شوند، بپزید، حدود 7 دقیقه برای هر طرف. 4- محلول باقی مانده و آرد ذرت را در یک تابه کوچک هم بزنید، آنها را بجوشانید و تا زمانی که کمی سفت شوند، بپزید و هم بزنید حدود 2 تا 4 دقیقه، کره را بریزید و هم بزنید، و غذا را با این سس سرو کنید و لذت ببرید.