لبوی شکم پر برای شب یلدا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2780.jpg


    این دستور برای شب یلدا هم ساده هم خوشگل و هم خیلی خوشمزه است.

    شلغم و لبو دوتا از خوراكیهای شب یلدا هستند كه با توجه به خاصیتی كه دارند ولی خیلی مظلوم واقع شدند.

    مواد لازم برای 7 تا لبوی قالبی :

    لبوی درشت 3 عدد
    آب لیمو خیلی كم
    سیب زمینی متوسط پخته 3 عدد
    ذرت پخته به میزان لازم
    نخود فرنگی پخته به میزان لازم
    خیار شور به میزان لازم
    سس مایونز به میزان لازم
    ماست پرچرب به میزان لازم
    نمک و فلفل به میزان لازم


    طرز تهیه :
    لبوها را با كمی آبلیمو ( برای ثبات رنگشون ) و مقدار خیلی خیلی كم شكر ( نمی خواهیم شیرین شوند ) می پزیم.

    بعد با این وسیله حلقه حلقه میكنیم. اگر وسیله دیگه ای داشتید كه بشود لبوها را نازک تر حلقه كرد بهتر است. لبوها باید درشت باشند.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2781.jpg



    قالب های كوچک را انتخاب كنید. من از ماست خوری های سرویس آركوپالم استفاده كردم و یک قالب گرد به اندازه كف كاسه هایم انتخاب كردم.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2782.jpg


    سپس پلاستیک فریز را به 4 قسمت تقسیم كردم و كف كاسه گذاشتم و لبوها را قالب زدم و كف كاسه روی پلاستیک قرار دادم .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2783.jpg


    به اندازه ارتفاع دیواره كاسه ها لبوها را به شكل مستطیل برش دادم و به دیواره چسباندم. چون لبوها مرطوبند راحت به دیواره می چسبند.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2784.jpg


    سیب زمینی را رنده كرده و ذرت و نخود فرنگی و خیارشور و اگر جعفری هم باشد خوب است و با هم مخلوط می كنیم و نمک و فلفل و سس ( زیاد نزدید كه مواد شل شود.می خواهیم موادمان سفت باشد تا خوب فرم قالب را بگیرد و وا نرود ) را هم به مواد اضافه میكنیم.من كمی آویشن هم زدم و كاسه ها را از مواد پر می كنم (البته من مواد را از قبل آماده كردم و گذاشتم داخل یخچال بماند) .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2785.jpg


    سپس یک برش دیگر از لبو را روی مواد می گذاریم و پلاستیک را روی آن می بندیم (به صورت بغچه)

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2786.jpg


    و در یخچال برای چند ساعت قرار می دهیم تا مواد خوب فرم بگیرند.بعد از حداقل دو ساعت لبوهای قالبی را داخل ظرف مورد نظر برمی گردانیم.و نوش جان می كنید. می توانید برای تزئینش از سس مایونز و قرمز ( مخلوط با هم ) یا سبزیجات مختلف استفاده كنید .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2780.jpg