طرز تهیه مرغ آنچیلادا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2770.jpg


    اینچیلادا نان ذرت مکزیکی است که اطراف آن با سس فلفل قزمز پر شده است

    آماده سازی : 30 دقیقه
    پخت : 30 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه مرغ آنچیلادا برای 8 نفر :

    سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان 4 عدد
    پیاز خرد شده 1 عدد
    خامه ترش 1/2 پیمانه
    پنیر چدار خرد شده 1 پیمانه
    جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری
    سبزی معطر 1/2 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه و فلفل سفید 1/2 قاشق چای خوری
    نمک 1/2 قاشق چای خوری
    سس گوجه فرنگی 400 گرم
    آب 1/2 پیمانه
    پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق غذا خوری
    فلفل سبز خرد شده 1/3 قاشق غذا خوری
    سیر خرد شده یک حبه
    نان تورتيلا مكزيكى آماده یا نان ذرت 8 عدد
    سس تاکو 1 عدد

    طرز تهیه :
    1- فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد) گرم کنید

    2- مرغ ها را در محیط یک دیگ نچسب با حرارت متوسط تا زمانی که دیگر آب مرغ تمام شود و گوشت صورتی نباشد بپزید ، سپس چربی های اضافی را خالی کنید بعد از آن مرغ ها را به شکل مکعب دربیاورید و دوباره در دیگ قرار دهید . سپس پیاز ، خامه ترش ، پنیر چدار ، جعفری ، پونه کوهی و فلفل سیاه سفید را اضافه کنید و تا زمانی که پنیر ذوب شود حرارت بدید . نمک، سس گوجه، آب، پودر چیلی و فلفل سبز و سیر را هم بزنید.

    3- مقداری از مخلوط را در نان ذرت مکزیکی (یا هر نان ذرتی که در دسترس دارید) رول کنید و آنها را در ظرف پختی به اندازه بزرگ بچینید سپس روی آنها را با سس تاکو و 4/3 فنجان پنیر چدار پوشش بدید . بعد از این کار اون ها رو در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بدون روکش و پوششی بپزید . قبل از سرو کردن اجازه دهید غذا 10 دقیقه خنک شود.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2771.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2772.jpg