طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2776.jpg


    ماهی غذایی خوشمزه و مقوی است که توصیه شده هفته ای یک مرتبه میل شود اگر هر بار به یک روش آن را طبخ کنید بی شک از مزه آن خسته نخواهید شد .


    آماده سازی : 30 دقیقه
    پخت : 40 دقیقه

    مواد لازم برای 4 نفر :

    فیله ماهی تیلا پیلا 4 عدد
    آبلیمو تازه 3 قاشق غذا خوری
    کره آب شده 1 قاشق غذا خوری
    سیر خرد شده یک حبه
    جعفری خشک و خرد شده 1 قاشق چای خوری
    فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه :
    1- فر را در دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارانهایت) از قبل گرم کنید . سینی پخت را با یک اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید یا با کمی روغن چرب نمایید.

    2- فیله های تیلاپیا را زیر آب سرد بشورید و با دستمال کاغذی کلفت خشک کنید.

    3- فیله ها را در سینی پخت قرار بدهید. آبلیمو را روی همه ی فیله ها بریزید سپس کره را نم نم بالای آن بریزید و سیر و جعفری و فلفل را بپاشید .

    4- سپس آنها را در فر از قبل گرم شده تا زمانی که ماهی سفید شود بپزید و از هم با قاشق جدا کرده و تکه کنید، به مدت 30 دقیقه.