ماهی غذایی خوشمزه و مقوی است که توصیه شده هفته ای یک مرتبه میل شود اگر هر بار به یک روش آن را طبخ کنید بی شک از مزه آن خسته نخواهید شد . آماده سازی : 30 دقیقه پخت : 40 دقیقه مواد لازم برای 4 نفر : فیله ماهی تیلا پیلا 4 عدد آبلیمو تازه 3 قاشق غذا خوری کره آب شده 1 قاشق غذا خوری سیر خرد شده یک حبه جعفری خشک و خرد شده 1 قاشق چای خوری فلفل به میزان لازم طرز تهیه : 1- فر را در دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارانهایت) از قبل گرم کنید . سینی پخت را با یک اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید یا با کمی روغن چرب نمایید. 2- فیله های تیلاپیا را زیر آب سرد بشورید و با دستمال کاغذی کلفت خشک کنید. 3- فیله ها را در سینی پخت قرار بدهید. آبلیمو را روی همه ی فیله ها بریزید سپس کره را نم نم بالای آن بریزید و سیر و جعفری و فلفل را بپاشید . 4- سپس آنها را در فر از قبل گرم شده تا زمانی که ماهی سفید شود بپزید و از هم با قاشق جدا کرده و تکه کنید، به مدت 30 دقیقه.