مواد لازم برای سه نفر: پرتقال ۳ عدد انار ۱ عدد آب پرتقال طبیعی یک چهارم لیوان پنیر خامه ای بدون نمک به اندازه ۲ الی ۳ قوطی کبریت خامه ۴ قاشق وانیل قدری شکر ۱ الی ۲ قاشق چایخوری خلال پسته برای تزئین طرز تهیه : پنیر را به مدت نیم الی سه ربع ساعت در آب گذاشته تا بی نمک شود . پرتقال ها را طوری پوست بکنید که به گوشت پرتقال برسد بعد هر قاچ پرتقال رابا کارد دانه دانه جدا کنید . نیمی از انار های دانه شده و پرتقال را در دیس بریزید و آب پرتقال هم بریزید سپس خامه و پنیر و وانیل و شکر را میکس کرده و اضافه کنید و دو باره با انار و پرتقال و با تزئینی از پسته روی خامه را بپوشانید.