طرز تهیه کدو حلوایی با سس بشامل

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2716.jpg


    اگر طعم کدو حلوایی را به تنهایی دوست ندارید حتما از این روش ها برای تهیه آن استفاده کنید و از خوردن کدو حلوایی با سس بشامل لذت ببرید.


    آماده سازی : 15 دقیقه
    پخت : 30 دقیقه

    این مواد جهت تهیه کدو حلوایی با سس بشامل برای 4 نفر می باشد .

    مواد لازم برای سس بشامل :

    آرد 2 ق غ
    روغن 2 ق غ
    شیر 2 پیمانه
    شکر 3 ق غ

    طرز تهیه سس بشامل :
    روغن را روی حرارت کم داغ کرده و آرد را اضافه کرده و هم زده تا زرد و کمی طلایی شود. سپس شیر و شکر را که خوب مخلوط کرده ایم روی مواد ریخته و سریع هم زده تا گلوله نشود کمی که غلیظ شد وانیل زده و از حرارت برمی داریم.


    مواد لازم :

    کدو کوچک 1 کیلو
    شکر 1/2 پیمانه
    کشمش 2 ق غ
    پودر نارگیل 2 ق غ
    پسته خرد شده 2 ق غ
    عسل 1 ق غ

    طرز تهیه :
    کدو را خرد کرده در ظرف گذاشته و شکر می پاشیم چند ساعت بماند تا شکر حل شود با همان آب حل شده در ظرف حرارت داده تا کدو کاملا پخته و له شود.

    سپس آن را پوره میکنیم. مواد را به آن اضافه میکنیم 1/3 از مواد سس بشامل را هم به آن اضافه و خوب مخلوط می کنیم.

    ظرف پیرکس را چرب کرده ابتدا مخلوط پوره کدو با مواد را ریخته با قاشق کاملا صاف میکنیم بعد باقی سس را به آن اضافه میکنیم .

    در فری که از قبل گرم شده با حرارت متوسط به مدت 30 دقیقه می پزیم تا روی دسر طلایی شود.