اگر طعم کدو حلوایی را به تنهایی دوست ندارید حتما از این روش ها برای تهیه آن استفاده کنید و از خوردن کدو حلوایی با سس بشامل لذت ببرید. آماده سازی : 15 دقیقه پخت : 30 دقیقه این مواد جهت تهیه کدو حلوایی با سس بشامل برای 4 نفر می باشد . مواد لازم برای سس بشامل : آرد 2 ق غ روغن 2 ق غ شیر 2 پیمانه شکر 3 ق غ طرز تهیه سس بشامل : روغن را روی حرارت کم داغ کرده و آرد را اضافه کرده و هم زده تا زرد و کمی طلایی شود. سپس شیر و شکر را که خوب مخلوط کرده ایم روی مواد ریخته و سریع هم زده تا گلوله نشود کمی که غلیظ شد وانیل زده و از حرارت برمی داریم. مواد لازم : کدو کوچک 1 کیلو شکر 1/2 پیمانه کشمش 2 ق غ پودر نارگیل 2 ق غ پسته خرد شده 2 ق غ عسل 1 ق غ طرز تهیه : کدو را خرد کرده در ظرف گذاشته و شکر می پاشیم چند ساعت بماند تا شکر حل شود با همان آب حل شده در ظرف حرارت داده تا کدو کاملا پخته و له شود. سپس آن را پوره میکنیم. مواد را به آن اضافه میکنیم 1/3 از مواد سس بشامل را هم به آن اضافه و خوب مخلوط می کنیم. ظرف پیرکس را چرب کرده ابتدا مخلوط پوره کدو با مواد را ریخته با قاشق کاملا صاف میکنیم بعد باقی سس را به آن اضافه میکنیم . در فری که از قبل گرم شده با حرارت متوسط به مدت 30 دقیقه می پزیم تا روی دسر طلایی شود.