سان شاین (Sun Shine) یک دسر بسیار خوشمزه و ساده است که به راحتی میتوانید آن را در منزل آماده کنید. آموزش مراحل تهیه سان شاین در منزل ... معمولا به لایه هایی از بستنی و ژله که پشت هم داخل لیوان ریخته میشود سان شاین میگویند و باقی مخلفات بستگی به ذائقه مصرف کننده دارد. مواد لازم : بستنی وانیلی (باتوجه به ذائقه خود میتوانید از طعم های دیگر هم استفاده کنید) ژله (میتوانید از چند رنگ ژله دلخواه استفاده کنید) میوه دلخواه (معمولا از توت فرنگی و موز و آناناس استفاده میشود) سس توت فرنگی یا سس شکلات دانه های شکلات یا شکلات رنده شده (برای تزیین) شوکو رول (برای تزیین) مغز پسته و گردو خرد شده (برای تزیین) خامه (برای تزیین) چتر (برای تزیین) طرز تهیه : ابتدا ژله ها را آماده میکنیم: پودر ژله را داخل یک کاسه می ریزیم و به اندازه یک لیوان به آن آب جوش اضافه میکنیم و با استفاده از یک چنگال هم میزنیم تا کاملا حل شود. سپس یک لیوان آب سرد اضافه کرده و هم میزنیم. ژله را داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. حدودا 4 تا 5 ساعت زمان لازم است. روش تهیه سان شاین : یک لیوان بلند را انتخاب می کنیم. ته لیوان را به اندازه 3 سانت از ژله پر می کنیم سپس یک لایه 3 سانتی هم بستنی اضافه میکنیم و به همین ترتیب لایه ها را تا بالای لیوان ادامه میدهیم. بهتر است لایه آخر از بستنی باشد. حالا خامه را روی آن می ریزیم. شوکو رول ها و چتر را داخل آن قرار میدهیم و با دانه های شکلات و مغز پسته و گردو تزیین میکنیم و در آخر هم مقداری سس شکلات یا توت فرنگی روی آن می ریزیم. نکات: - بهتر است لیوان ها را قبل از استفاده ، مدتی درون یخچال قرار دهید تا هنگام کار، بستنی زود آب نشود. - می توانید از تکه های میوه هم برای تزیین روی سان شاین استفاده کنید. - بنا به سلیقه خود میتوانید از دانه های شکلات ، مغز پسته و گردو و یا حتی از تیکه های میوه در لابلای بستنی هم بریزید. - برای تزیین روی سان شاین ، اسمارتیز و ترافل های رنگی هم گزینه ی خوبی است. - ضخامت لایه ها بنا به سلیقه شما میتواند متغیر باشد. - برخی از مربا و یا شربت میوه ها هم استفاده میکنند. نکته کلیدی: در کل مواد اصلی سان شاین ترکیبی از بستنی و ژله است و بقیه مواد بنا به سلیقه و ذائقه افراد متغیر است.