مواد لازم برای هر نفر : گوشت بوقلمون یک قطعه لپه یک قاشق غذا خوری سر خالی سیب زمینی کوچک 1 عدد پیاز کوچک 1 عدد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم دارچین 1 قطعه برگ بو 1 الی 2 عدد _ چاشنی سلیقه ای است ( رب ، آبلیمو ، لیمو عمانی ،آب نارنج یا ترکیبی از رب و لیمو عمانی و ... ) طرز تهیه : بوقلمون را با لپه و پیاز و سیب زمینی در آرام پز یا روی شعله کم گذاشته و زردچوبه و برگ بو و دارچین را اضافه کنید بعد از اینکه پخته شد . نمک و فلفل و چاشنی را اضافه کنید . آبگوشت بوقلمون میتواند به شکل ساده سرو شود یا اینکه آب لیموی تازه به همراه پوست رنده شده لیمو اضافه کرد و یا از سایر چاشنی ها استفاده کرد کسانی که طعم نارنج را دوست دارند از نارنج برای چاشنی استفاده کنند و برای طعم ترش از لیمو عمانی و ... مواد لازم برای هر نفر : گوشت بوقلمون یک قطعه لپه یک قاشق غذا خوری سر خالی سیب زمینی کوچک 1 عدد پیاز کوچک 1 عدد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم دارچین 1 قطعه برگ بو 1 الی 2 عدد _ چاشنی سلیقه ای است ( رب ، آبلیمو ، لیمو عمانی ،آب نارنج یا ترکیبی از رب و لیمو عمانی و ... ) طرز تهیه : بوقلمون را با لپه و پیاز و سیب زمینی در آرام پز یا روی شعله کم گذاشته و زردچوبه و برگ بو و دارچین را اضافه کنید بعد از اینکه پخته شد . نمک و فلفل و چاشنی را اضافه کنید . آبگوشت بوقلمون میتواند به شکل ساده سرو شود یا اینکه آب لیموی تازه به همراه پوست رنده شده لیمو اضافه کرد و یا از سایر چاشنی ها استفاده کرد کسانی که طعم نارنج را دوست دارند از نارنج برای چاشنی استفاده کنند و برای طعم ترش از لیمو عمانی و ...