آبگوشت بوقلمون

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2713.jpg


    مواد لازم برای هر نفر :

    گوشت بوقلمون یک قطعه
    لپه یک قاشق غذا خوری سر خالی
    سیب زمینی کوچک 1 عدد
    پیاز کوچک 1 عدد
    نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
    دارچین 1 قطعه
    برگ بو 1 الی 2 عدد

    _ چاشنی سلیقه ای است ( رب ، آبلیمو ، لیمو عمانی ،آب نارنج یا ترکیبی از رب و لیمو عمانی و ... )

    طرز تهیه :
    بوقلمون را با لپه و پیاز و سیب زمینی در آرام پز یا روی شعله کم گذاشته و زردچوبه و برگ بو و دارچین را اضافه کنید بعد از اینکه پخته شد . نمک و فلفل و چاشنی را اضافه کنید . آبگوشت بوقلمون میتواند به شکل ساده سرو شود یا اینکه آب لیموی تازه به همراه پوست رنده شده لیمو اضافه کرد و یا از سایر چاشنی ها استفاده کرد کسانی که طعم نارنج را دوست دارند از نارنج برای چاشنی استفاده کنند و برای طعم ترش از لیمو عمانی و ...


    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2713.jpg


    مواد لازم برای هر نفر :

    گوشت بوقلمون یک قطعه
    لپه یک قاشق غذا خوری سر خالی
    سیب زمینی کوچک 1 عدد
    پیاز کوچک 1 عدد
    نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
    دارچین 1 قطعه
    برگ بو 1 الی 2 عدد

    _ چاشنی سلیقه ای است ( رب ، آبلیمو ، لیمو عمانی ،آب نارنج یا ترکیبی از رب و لیمو عمانی و ... )

    طرز تهیه :
    بوقلمون را با لپه و پیاز و سیب زمینی در آرام پز یا روی شعله کم گذاشته و زردچوبه و برگ بو و دارچین را اضافه کنید بعد از اینکه پخته شد . نمک و فلفل و چاشنی را اضافه کنید . آبگوشت بوقلمون میتواند به شکل ساده سرو شود یا اینکه آب لیموی تازه به همراه پوست رنده شده لیمو اضافه کرد و یا از سایر چاشنی ها استفاده کرد کسانی که طعم نارنج را دوست دارند از نارنج برای چاشنی استفاده کنند و برای طعم ترش از لیمو عمانی و ...