نویسنده / مترجم: جولیا کامرون / سیمین موحد داستان های الهام بخش حقیقی درباب کشف شمای حقیقی تان کتاب «زندگی خلاق» جدیدترین اثر «جولیا کامرون» نویسنده کتاب های متعدد پرورش خلاقیت و چندین رمان و نمایش موزیکال است. وی طی بیش از چهل سال زندگی خلاق خویش، علاوه بر کتاب های متعدد در این زمینه، معلم کارگاه های آموزشی بیساری در نقاط مختلف جهان نیز بوده است. جولیا کامرون در این کتاب با داستان های الهام بخش حقیقی پرده از زندگی شخصی خویش کنار می زند تا نشان دهد که چطور خلاقیت در لحظه های مکث و سکوت شکوفا می شود و به گفته خودش «این تنها زمانی ممکن است که ما آهنگ هامان را کند کنیم و طعم زندگی را به راستی بچشیم» و بدین گونه درباب کشف و یافتن «شمای حقیقی تان» به یاری می شتابد. ...زندگی هنرمند می تواند توفانی باشد، با این حال من آن را انتخاب می کنم و هر روز آن را از نو انتخاب می کنم. بخش اعظم افسانه های ما درباره خلاقیت، هنرمند را تنها و منزوی مجسم می کند. اما حقیقت بسیار پرآب و رنگتر است. «نمایش» زندگی هنرمند به جای تک پرده بودن، حاوی پرده های بسیار است.... برگرفته از متن کتاب «زندگی خلاق». انتشارات کتابسرای تندیس