مواد لازم برای تهیه سس كوئه سو : کره 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری خامه ترش شده 3/4 پیمانه پنیر چدار رنده شده 1 پیمانه سالسا 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه : در یك ماهی تابه متوسط روی حرارت ملایم كره را آب نمایید . نشاسته ذرت را بطور كامل اضافه كرده و مرتب هم بزنید تا نسوزد . خامه ترش ره را هم اضافه نمایید . وقتی این تركیب گرم شد و شروع به حباب زدن نمود پنیر چدار و سس سالسا را اضافه نمایید و هم بزنید تا زمانی كه پنیر آب گردد و مایع یكدست و غلیظ گردد . مدت زمان تهیه این سس 10 دقیقه می باشد و می بایست آن را بطور گرم سرو نمایید . نکته مهم : این سس آنقدر خوشمزه می باشد كه كودكانتان مقدار زیادی از آن را با چیبس یا سبزیجات تازه مصرف می كنند بی آنكه متوجه پایین بودن میزان چربی این سس شوند .