طرز تهیه سس پنیر چدار یا سس کوئه سو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2690.jpg


    مواد لازم برای تهیه سس كوئه سو :

    کره 1 قاشق غذاخوری
    نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
    خامه ترش شده 3/4 پیمانه
    پنیر چدار رنده شده 1 پیمانه
    سالسا 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :
    در یك ماهی تابه متوسط روی حرارت ملایم كره را آب نمایید .
    نشاسته ذرت را بطور كامل اضافه كرده و مرتب هم بزنید تا نسوزد .
    خامه ترش ره را هم اضافه نمایید .


    وقتی این تركیب گرم شد و شروع به حباب زدن نمود پنیر چدار و سس سالسا را اضافه نمایید و هم بزنید تا زمانی كه پنیر آب گردد و مایع یكدست و غلیظ گردد .
    مدت زمان تهیه این سس 10 دقیقه می باشد و می بایست آن را بطور گرم سرو نمایید .

    نکته مهم :
    این سس آنقدر خوشمزه می باشد كه كودكانتان مقدار زیادی از آن را با چیبس یا سبزیجات تازه مصرف می كنند بی آنكه متوجه پایین بودن میزان چربی این سس شوند .