در تهیه ی مش ماش ابتدا برش هاى سينه مرغ را با ( با پيازرنده شده ، زعفران ، آب ليموى تازه ، خردل ، نمك و فلفل ) مزه دار ميكنيم. مش ماش مرغ را در كنار پوره سيب زمينى و بروكلى كمى گردو يا پاين نات سرو ميكنيم . آماده سازی : 45 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم جهت برای 5 نفر : قارچ 1 بسته شیر 1 پیمانه آرد سفید به میزان لازم ( کمی ) پوره سیب زمینی به میزان لازم * بروکلی به میزان لازم پاين نات (دانه ميوه كاج ) به میزان لازم ( کمی ) * بروکلی ( برای تزئین، رنده شده و تفت داده شده ) طرز تهیه : برش هاى سينه مرغ را با ( با پيازرنده شده ، زعفران ، آب ليموى تازه ، خردل ، نمك و فلفل ) مزه دار ميكنيم ( حداقل دو ساعت در يخچال بماند ). 1) قارچ ها را با حرارت تند بدون روغن تفت ميدهيم و كنار ميگذاريم . 2) برش هاى سينه مرغ مزه دار شده را با كمى روغن زيتون روى حرارت متوسط سرخ ميكنيم و بعد قارچ ها را اضافه ميكنيم . شير را با كمى آرد مخلوط كرده و به مرغ و قارچ اضافه ميكنيم . و در حدود پانزده دقيقه به آن زمان ميدهيم و بعد در كنار پوره سيب زمينى و بروكلى كمى گردو يا پاين نات سرو ميكنيم .