طرز تهیه مش ماش مرغ

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2687.jpg



    در تهیه ی مش ماش ابتدا برش هاى سينه مرغ را با ( با پيازرنده شده ، زعفران ، آب ليموى تازه ، خردل ، نمك و فلفل ) مزه دار ميكنيم. مش ماش مرغ را در كنار پوره سيب زمينى و بروكلى كمى گردو يا پاين نات سرو ميكنيم .

    آماده سازی : 45 دقیقه
    پخت : 30 دقیقه

    مواد لازم جهت برای 5 نفر :

    قارچ 1 بسته
    شیر 1 پیمانه
    آرد سفید به میزان لازم ( کمی )
    پوره سیب زمینی به میزان لازم
    * بروکلی به میزان لازم
    پاين نات (دانه ميوه كاج ) به میزان لازم ( کمی )


    * بروکلی ( برای تزئین، رنده شده و تفت داده شده )

    طرز تهیه :
    برش هاى سينه مرغ را با ( با پيازرنده شده ، زعفران ، آب ليموى تازه ، خردل ، نمك و فلفل ) مزه دار ميكنيم ( حداقل دو ساعت در يخچال بماند ).

    1) قارچ ها را با حرارت تند بدون روغن تفت ميدهيم و كنار ميگذاريم .
    2) برش هاى سينه مرغ مزه دار شده را با كمى روغن زيتون روى حرارت متوسط سرخ ميكنيم و بعد قارچ ها را اضافه ميكنيم . شير را با كمى آرد مخلوط كرده و به مرغ و قارچ اضافه ميكنيم . و در حدود پانزده دقيقه به آن زمان ميدهيم و بعد در كنار پوره سيب زمينى و بروكلى كمى گردو يا پاين نات سرو ميكنيم .