طرز تهیه سوگی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2658.jpg


    آماده سازی : 90 دقیقه
    پخت : 20 دقیقه
    مناسب برای : جشن تولد


    مواد لازم جهت تهیه سوگی برای 6 نفر :

    تخم مرغ 5 عدد
    آرد 1 و 1/4 پیمانه
    شیر 1 پیمانه
    خامه 1 قاشق غذا خوری
    روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
    زعفران حل شده 1 قاشق چای خوری

    مواد سس گوشتی سوگی:
    در ابتدا باید سس گوشتی در سوگی را آماده کنیم. این سس میتواند مانند مایه ماکارونی تهیه شود و چند نوع از سبزیجات مانند ذرت و قارچ و فلفل دلمه اضافه شود . این سس را میتوان به همراه گوشت با سوسیس هم تهیه کرد.



    پنیر پیتزا 300 گرم
    جعفری خرد شده 5 قاشق غذا خوری
    زرشک 2 قاشق غذا خوری
    آویشن به مقدار لازم

    طرز تهیه کرپ در سوگی ( 18 عدد ):
    تمام مواد را با هم مخلوط کرده به مدت 2 دقیقه با همزن میزنیم و برای نیم الی یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد از استراحت مجددا با مفتول فلزی میزنیم تا صاف و یکدست شود . تابه کوچکی را با برس چرب کرده به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه در ان میریزیم و می چرخانیم تا یکنواخت پهن شود و سپس روی حرارت دو طرف آنرا تفت میدهیم.

    سینی فر را کاغذ انداخته و یک ورق کرپ میگذاریم روی ان مایه گوشتی و پنیر و آویشن میریزیم، سپس ورقه دیگری از کرپ را گذاشته با دست کمی فشار میدهیم تا فیکس شود و این کار را با 3 لایه کرپ انجام میدهیم ولی روی لایه سوم فقط جعفری و پنیر و زرشک میریزیم.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2659.jpg


    در فر طبقه دوم با درجه 180 و به مدت 20 دقیقه میپزیم.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2658.jpg