طرز تهیه نخود و ذرت پلو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2657.jpg


    اگر از خوردن برنج ساده خسته شده اید با درست کردن این غذا از خوردنش لذت ببرید موادی که در این پلو است طعم جالبی به آن داده است .

    آماده سازی : 10 دقیقه
    پخت : 45 دقیقه


    مواد لازم برای 5 نفر :

    گوشت چرخ کرده 250 گرم
    پیاز بزرگ 1 عدد
    نخود فرنگی 3/4 پیمانه
    ذرت 3/4 پیمانه
    برنج 3 پیمانه
    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه :
    ابتدا پیاز را خورد کرده و تفت می دهیم سپس گوشت را اضافه و تفت داده تا نرم و سبک شود سپس نخود فرنگی و ذرت را اضافه می کنیم نمک و فلفل را زده و 1/2 پیمانه آب اضافه کرده و میگذاریم تا خوب پخته شود.

    برنج را که از قبل تمیز شسته و خیس کرده بودیم میپزیم و آبکشی میکنیم.

    بعد قابلمه را کمی روغن گذاشته و یک طبقه از گوشت و نخود و ذرت را ته قابلمه ریخته و خوب فشار می دهیم تا کاملا تمام ته قابلمه را بگیرد سپس یک لایه برنج و دوباره یک لایه از مواد ، و به همین صورت تا مواد و برنج تمام شود.

    آخرین لایه باید برنج باشد دم کنی را گذاشته به مدت نیم ساعت به حرارت کم می گذاریم دم بکشد سپس در دیس بکشید و نوش جان کنید.