پرسشهای کودکانه و پاسخ آنها

شروع موضوع توسط Nazanin ‏18/7/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

1. Nazanin

Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

امتیاز دستاورد:
    38
    نویسنده / مترجم: میریام استاپارد / فرهاد سوری

این کتاب به پرسش های متداول کودکان درباره موضوعات ، جنسیت ، رابطه با دیگران ، درباره تفاوت ها پرداخته است

0e53a92e1821c2efeeacf237fa3aeb27.jpg
    باید به کودکان راست گفت، اما هیچ ** نباید تصور کند که صریح و راستگو بودن همواره آسان است. معضل والدین این است که هنگام روبرو شدن با یک پرسش حساس، ممکن است احساس کنند که کودکشان برای فهم جزئیات آماده نیست. در چنین شرایطی می توان به جای شانه خالی کردن یا ارائه پاسخی سانسور شده، آن مقدار از حقیقت را که برای کودک قابل فهم است به او گفت.

نیازی نیست با تحمیل توضیحات پیچیده و دشوار کودک را گیج کرد. کودک تشنه یادگرفتن است و مشتاق روشن شدن ابهامات و معماهاست. پاسخ دادن به کودک با شیوه متمرکز موجب افزایش اعتماد به نفس اکثر والدین خواهد شد.

پدران و مادران می توانند اطلاعات ارائه شده درباره هر بحث را بخوانند تا درباره بعضی از موضوعات ذهنی بازتر داشته باشند.این کتاب به پرسش های مانند پرسش هایی درباره جنسیت و تولد مانند: من از کجا آمده ام؟ کودک چگونه به دنیا می آید؟ بلوغ چیست؟ و...
    پرسش هایی درباره ناشناخته ها مانند: خواب چیست؟ دین چیست؟ هنگام مرگ چه اتفاقی می افتد؟ آیا در تاریکی در امان هستیم؟ و...
    پرسش هایی درباره رابطه با دیگران مانند: طلاق چیست؟ چرا مرا به فرزندی پذیرفته اید؟ چرا من همیشه سرزنش می شوم؟ و...
    پرسش هایی درباره تفاوت ها مانند: چرا پوست من تیره رنگ نیست؟ چرا او نمی تواند راه برود؟ و...
    پرسش هایی درباره ایمنی و بهداشت مانند: چرا نباید با غریبه ها صحبت کنیم؟ چرا سیگار کشیدن بد است؟ و... می پردازد
    انتشارات دانش ایران