طرز تهیه پیتزای تخم مرغی، بدون نیاز به خمیر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_foodd97.jpg


    مواد لازم برای پیتزا تخم‌ مرغی :

    پیاز متوسط دو عدد ، معادل 200 گرم
    پنیر پیتزا رنده شده دو کاسه ماست‌ خوری ، معادل 200 گرم
    پنیر پیتزا نصف فنجان
    کنسرو نخودفرنگی معادل 50 گرم
    رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری، معادل 80 گرم
    جعفری خردکرده دو قاشق غذاخوری ، معادل 10 گرم
    گوشت چرخ‌کرده یک کاسه ماست‌خوری ، معادل 250 گرم
    تخم‌مرغ هفت عدد
    روغن نصف فنجان ، معادل 50 گرم
    نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
    زعفران یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

    آشنایی با روش تهیه پیتزا تخم‌ مرغی:
    دو عدد پیاز را در نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم.


    نصف پیازداغ (بدون روغن) را جدا کرده، کنار می‌گذاریم.


    دو قاشق رب گوجه را در یک فنجان آب حل می‌کنیم و در بقیه پیازداغ تفت می‌دهیم.


    سپس گوشت چرخ‌کرده، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده، تفت می‌دهیم.


    نصف فنجان کنسرو نخودفرنگی را اضافه می‌کنیم تا مایه گوشتی آماده شود.


    سپس ماهیتابه را کمی کج می‌کنیم تا روغن آن جدا شود.


    هفت عدد تخم‌مرغ، دو قاشق جعفری خردکرده، زعفران آب کرده، پیازداغ جدا کرده، کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا مایه تخم‌مرغی به دست آید.


    روغن مایه گوشتی را جدا کرده، در یک ماهیتابه بزرگ روی شعله می‌گذاریم.


    سپس مایه تخم‌مرغی را اضافه کرده، در ماهیتابه را برای مدت 5 الی 10 دقیقه می‌گذاریم تا تخم‌مرغ‌ها تقریباً بسته شوند.


    کمی پنیر سپس مایه گوشتی را اضافه می‌کنیم و روی آن را دوباره پنیر می‌ریزیم.


    در ماهیتابه را برای مدت 5 الی 10 دقیقه می‌گذاریم تا پنیر ذوب شود. اکنون شعله را خاموش می‌کنیم.


    پیتزا تخم‌مرغی را در دیس کشیده سپس آن را برش می‌زنیم تا آماده پذیرایی شود.