طرز تهیه سالاد کدوحلوایی مخصوص پاییز

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_foodd96.jpg


    • زمان تهیه: 20 دقیقه
    • زمان خواباندن در مواد: 1 تا 4 ساعت
    • زمان پخت: 30 دقیقه

    مواد لازم برای سالاد کدو حلوایی به تعداد 6 نفر:



    آب پرتقال یک پیمانه
    شیره افرا 3 قاشق غذاخوری
    پودر خردل 1.5 قاشق غذاخوری
    زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق غذاخوری
    کدوحلوایی خرد شده 600 گرم
    روغن به میزان لازم
    نمک نصف قاشق چایخوری
    فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
    روغن زیتون 1/3 پیمانه
    کاهو یا کلم 6 پیمانه
    کاسنی قرمز کوچک یک عدد
    پسته نصف پیمانه
    بز خرد شده 85 گرم پنیر

    طرز تهیه سالاد کدوحلوایی:
    1. برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید.

    2. برش‌های کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید. چاشنی زنجبیل را روی آنها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تامزه‌دار شوند.

    3. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

    4. کدوها را آبکش کنید. سپس آنها را درون قالب بچینید. قالب را به مدت 26 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شوند. سپس از فر خارج کنید.

    5. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقی‌مانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. به تدریج روغن اضافه کنید. دو تا 3 قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.

    6. در یک کاسه بزرگ، کاهو، کاسنی فرنگی و نیمی از پسته‌ها را با هم مخلوط کنید. نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. روی آنها پسته باقی‌مانده و پنیر بز بریزید. بقیه سس را نیز اضافه کنید.