• زمان تهیه: 20 دقیقه • زمان خواباندن در مواد: 1 تا 4 ساعت • زمان پخت: 30 دقیقه مواد لازم برای سالاد کدو حلوایی به تعداد 6 نفر: آب پرتقال یک پیمانه شیره افرا 3 قاشق غذاخوری پودر خردل 1.5 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق غذاخوری کدوحلوایی خرد شده 600 گرم روغن به میزان لازم نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری روغن زیتون 1/3 پیمانه کاهو یا کلم 6 پیمانه کاسنی قرمز کوچک یک عدد پسته نصف پیمانه بز خرد شده 85 گرم پنیر طرز تهیه سالاد کدوحلوایی: 1. برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید. 2. برشهای کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید. چاشنی زنجبیل را روی آنها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تامزهدار شوند. 3. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. 4. کدوها را آبکش کنید. سپس آنها را درون قالب بچینید. قالب را به مدت 26 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شوند. سپس از فر خارج کنید. 5. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقیمانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. به تدریج روغن اضافه کنید. دو تا 3 قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید. 6. در یک کاسه بزرگ، کاهو، کاسنی فرنگی و نیمی از پستهها را با هم مخلوط کنید. نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. روی آنها پسته باقیمانده و پنیر بز بریزید. بقیه سس را نیز اضافه کنید.