طرز تهیه آبگوشت نذري

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_foodd93.jpg

    مواد لازم برای آبگوشت نذري:

    گوشت گوسفند 2 كيلوگرم
    نخود، لوبيا سفيد هر كدام 1 كيلوگرم
    گندم مخصوص حليم 250 گرم
    رب 500 گرم
    ليمو اماني 10 تا 15 عدد
    پياز تفتي 5 قاشق سوپخوري
    سيب زميني 2 كيلوگرم
    روغن، زردچوبه، دارچين، فلفل سياه و نمك به ميزان لازم

    طرز تهيه آبگوشت نذري:
    ابتدا پياز را تفت داده و گوشت را هم بريزيد در حدي كه رنگ گوشت تغيير كند.



    براي رنگ بهتر ادويه آن را در روغن تفت دهيد.



    نمك را هم در اين مرحله اضافه كنيد.رب را تفت داده و كاملاً مخلوط مواد كنيد.



    لوبيا، نخود و گندم را هم اضافه كنيد. آب ريخته بگذاريد به مدت 2 ساعت بپزد و جا بيفتد.



    سيب زميني ها را پوست كنده و آنها را درسته به همراه ليمو اماني اضافه كنيد. دوباره درب ديگ را بسته و يك ساعت ديگر بگذاريد بپزد.