طرز تهیه سالاد نودل چینی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_foodd68.jpg


    ممکن است به دلخواه خود از دیگر سبزیجات نیز برای سالاد استفاده نمایید و یا آنرا با سوس سویا مصرف کنید.

    مواد مورد نیاز برای سالاد نودل چینی:

    مرغ آبپز خرد شده یک لیوان
    جعفری خرد شده یک لیوان
    هویج رنده شده یک لیوان
    پیاز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
    مایونز 1/4 لیوان
    خامه 1/4 لیوان
    نودل (رشته چینی) یک بسته


    توجه : در اینجا لیوان به عنوان پیمانه در نظر گرفته شده که بنا به میزان مصرف افراد قابل تغییر است.

    طرز تهیه سالاد نودل چینی:
    سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.

    در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.

    در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ می افزاییم.


    برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود.