مواد لازم سوپ ازوگلین( برای شش نفر): دال عدس نصف لیوان، ۹۰ گرم بلغور گندم یک چهارم لیوان، ۵۰ گرم پیاز ۱ عدد کوچک، ۳۰ گرم آب ۷ لیوان، ۱۴۰۰ گرم نمک یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم مارگارین یا کره ۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم نعنا خشک یک و نیم لیوان، ۲ گرم فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم آب لیمو ۲۰ گرم طرز تهیه سوپ ازوگلین: پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید. در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید. عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید. هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید. ارزش غذایی در یک پرس انرژی ۱۴۲ کالری پروتئین ۵ گرم چربی 5.8 گرم کربوهیدرات 18.4 گرم کلسیم ۱۷ میلیگرم آهن 1.53 میلیگرم فسفر ۸۹ میلیگرم روی ۱ میلیگرم سدیم ۵۲۶ میلیگرم ویتامین آ ۲۳۱ IU تیامین 0.8 میلیگرم ریبوفلاوین 0.06 میلیگرم نیاسین 0.78 میلیگرم ویتامین ث ۱ میلیگرم نکته: این سوپ در منطقه جنوب شرقی ترکیه معروف است. * به جای مارگارین یا کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید.