طرزتهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_foodd67.jpg


    مواد لازم سوپ ازوگلین( برای شش نفر):

    دال عدس نصف لیوان، ۹۰ گرم
    بلغور گندم
    یک چهارم لیوان، ۵۰ گرم
    پیاز
    ۱ عدد کوچک، ۳۰ گرم
    آب ۷ لیوان، ۱۴۰۰ گرم
    نمک یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم
    مارگارین یا کره ۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم
    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم
    نعنا خشک یک و نیم لیوان، ۲ گرم
    فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم
    آب لیمو ۲۰ گرم


    طرز تهیه سوپ ازوگلین:
    پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید.



    در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید.



    عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.



    بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.



    هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.


    ارزش غذایی در یک پرس

    انرژی ۱۴۲ کالری
    پروتئین
    ۵ گرم
    چربی
    5.8 گرم
    کربوهیدرات
    18.4 گرم
    کلسیم
    ۱۷ میلیگرم
    آهن
    1.53 میلیگرم
    فسفر
    ۸۹ میلیگرم
    روی
    ۱ میلیگرم
    سدیم
    ۵۲۶ میلیگرم
    ویتامین آ
    ۲۳۱ IU
    تیامین
    0.8 میلیگرم
    ریبوفلاوین
    0.06 میلیگرم
    نیاسین
    0.78 میلیگرم
    ویتامین ث
    ۱ میلیگرم

    نکته: این سوپ در منطقه جنوب شرقی ترکیه معروف است.
    * به جای مارگارین یا کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید.