طرز تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_foodd63.jpg



    زمان تهیه و پخت: 55 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد برای 6 نفر



    میگو 350 گرم
    پیازچه 4 ساقه
    روغن کانولا یک قاشق غذاخوری
    فلفل دلمه‌ای زرد، قرمز، نارنجی و سبز 2.5 پیمانه
    سیر رنده شده سه حبه
    زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق غذاخوری
    آب 6 پیمانه
    گل‌چه‌های کلم بروکلی یک پیمانه
    سس سویا دو قاشق غذاخوری
    فلفل قرمز خرد شده ¼ قاشق چایخوری
    اسفناج خرد شده 4 پیمانه
    پوست لیمو رنده شده دو قاشق چایخوری
    آب لیموترش دو قاشق غذاخوری
    روغن کنجد یک قاشق غذاخوری
    دانه کنجد بوداده به میزان لازم


    طرز تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد
    1. میگوها را پوست بگیرید و بشویید و کنار بگذارید تا خشک شوند.

    2. پیازچه‌ها را خرد کنید. بخش سفید آنها را کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. بخش سفید پیازچه‌ها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس، زنجبیل و سیر را اضافه کنید. آنها را یک دقیقه تفت دهید.

    3. آب، بروکلی، سس سویا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید. بدون در اجازه دهید دو دقیقه نیم‌جوش شوند.

    4. میگو و اسفناج را اضافه کنید. دوباره بگذارید بجوشد. بدون در 2 تا 3 دقیقه بگذارید نیم‌جوش شود. پیازچه، پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش و روغن کنجد را درون سوپ اضافه کنید.



    در صورت تمایل می‌توانید با دانه‌های کنجد تزئین و سرو کنید.