طرز تهیه ته چين مرغ " بدون تخم مرغ "

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_foodd58.jpg


    آماده سازی :120 دقیقه
    پخت :90 دقیقه


    مواد لازم جهت تهیه ته چين مرغ بدون تخم مرغ برای 4 نفر

    مرغ متوسط 1 عدد
    ماست چکیده ترجیحا ترش نیم کیلو گرم
    خلال بادام 50 گرم
    زعفران دم کرده ی غلیظ به میزان لازم
    برنج 4 پیمانه
    روغن و کره به میزان لازم

    طرز تهیه ته چين مرغ بدون تخم مرغ :
    مرغ را با يك ونيم ليتر اب ميجوشانيم و كف ان را مرتب ميگيريم ، بعد به ان زرد چوبه، پياز يك عدد بزرگ ، چند حبه سير خرد شده، ساقه كرفس ، يك عدد هويج ، چوب دارچين و نمك وفلفل اضافه ميكنيم به مدت 10دقيقه با حرارت زياد ميجوشانيم.

    بعد حرارت را ملايم ميكنيم به مدت يك ساعت ونيم ميپزيم بعد از پخت بايد حدود يك ليوان اب مرغ بماند .مرغ را بيرون اورده وپس از خنك شدن استخوان مرغ را ميگيريم تكه هاى مرغ را خيلى ريز نكنيد.

    به نيمى از ماستمان كمى نمك ، زعفران 2 قاشق غذا خورى و فلفل قرمز وكمى پودر خردل اضافه ميكنيم و مرغهارا دران قرار ميدهيم ودر يخچال ميگذاريم. ( اين كار را ميتوانيم حتى از روز قبل انجام دهيم كه در اين صورت خوشمزه هم ميشود)

    حالا نيم ديگر ماست را هم به همين ترتيب مزه دار ميكنيم وكنار ميگذاريم براى برنج. برنج را با يك قاشق زرد چوبه ميجوشانيم وان را زنده بر ميداريم . حتماً اول با اب ولرم كمى شستشو ميدهيم بعد كمى اب سرد. وبرنج را با ماستمان مخلوط ميكنيم +كمى روغن مايع .

    حالا كف قالبمان يادر ماهيتابهء گود نصف پيمانه روغن ريخته ونيمى از برنج را ريخته وصاف ميكنيم وروى ان زعفران ميريزيم بعد مرغهارا روى برنج ميچينيم وخلال بادام ها را هم همه جاى ظرف ميپاشيم وبعد بقيه برنج را و دوباره زعفران . با قاشق چند سوراخ روى برنج ايجاد ميكنيم و در اخر نصف ليوان اب مرغ و نصف ليوان روغن مايع وكره را روى برنج ميدهيم.

    روى قالب را فويل كشيده وداخل فر گذاشته روى حرارت زياد به مدت نيم ساعت و بعد باحرارت متوسط براى يك ساعت ديگر.

    ويا اگر روى حرارت مستقيم خواستيم تهيه كنيم 10 دقيقه اول حرارت زياد باشد وبعد حرارت را كم ميكنيم بمدت يك ساعت و نيم ...

    نوش جان....