طرز تهیه سالاد چند طبقه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_foodd43.jpg


    آماده سازی :45 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه سالاد چند طبقه برای 5 نفر



    کلم قرمز بسیار ریز خرد شده 1/4 عدد
    سیب زمینی آب پز، رنده یا نگینی خرد شده 2 عدد
    خیار شور بزرگ خرد شده نگینی 2 عدد
    ژامبون مرغ در صورت تمایل، خرد شده نگینی 3 عدد
    ذرت پخته شده 1 بسته
    هویج رنده شده 2 عدد
    شوید تازه و خرد شده 3 قاشق غذا خوری
    سس خردل به میزان لازم
    سس مایونز به میزان لازم
    روغن زیتون به میزان لازم
    آبلیمو به میزان لازم
    نمک فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه سالاد چند طبقه:
    برای تهیه سالاد چند طبقه از ظروف مخصوص ژله میتوان استفاده کرد که جلوه بهتری دارد..

    ظرف را خیس میکنیم و یک کیسه فریزر را برش زده و داخل ظرف گذاشته و خوب به دیواره میچسبانیم.باید مقداری از کیسه بیرون ظرف بماند. از سس مایونز و خردل و نمک و فلفل و ابلیمو و روغن زیتون یک سس تهیه میکنیم ..

    کلم خرد شده را با مقداری از این سس مخلوط کرده و 1/3 ظرف را با این مواد پر میکنیم و با قاشق خوب فشار میدهیم. در مرحله بعدی سیب زمینی و خیار شور و ژامبون را با این سس مخلوط کرده و لایه بعدی را مانند کلم میسازیم .

    سپس شویدهای خرد شده را روی لایه سیب زمینی پخش میکنیم و در اخر مخلوط هویج و ذرت و سس را میریزیم و مجددا با قاشق فشار میدهیم و در اخر کیسه فریزر باقیمانده از لبه ظرف را روی سالاد میکشیم و برای حداقل یک ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد .

    زمان سرو روی سالاد را باز کرده مثل ژله برمیگردانیم و کیسه را از روی ان برمیداریم ....

    قابل ذکر است که نباید سس اماده شده ابکی باشد..