طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_foodd41.jpg



    آماده سازی :30 دقیقه
    پخت :30 دقیقه


    مواد لازم جهت تهیه بادمجان گوشتی کبابی برای 4 نفر:

    گوشت چرخ کرده 500 گرم
    بادمجان کوچک و متوسط بسته به میزان گوشت 8 عدد
    پیاز متوسط 1 عدد
    سیر 3 حبه
    تخم مرغ 1 عدد
    پودر سوخاری 2 قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم
    جعفری خورد شده 2 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی:
    بادمجان را پوست کنده بدون کندن کلاهک سرش در آب نمک خیس کرده و خشک میکنیم در روغن سرخ کرده و یا اینکه بادمجانها را به روغن آغشته و در فر کبابی میکنیم.

    سپس کنار گذاشته تا خنک شود.

    مواد گوشت را با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدهیم.

    سپس مقداری از گوشت را بر داشته و دور بادمجانها بصورت کباب میپیچیم.تا گوشت کاملا شکل بادمجان را بگیرد.

    سینی فر را چرب کرده و بادمجانها را میچینیم.

    در فر به مدت نیم ساعت میپزیم البته با زیرورو کردن تا پخته شود ، سپس مقداری سس گوجه آماده کرده و درون ظرف بریزید و بادمجانها را در آن قرار داده و نوش جان کنید.