آماده سازی :30 دقیقه پخت :30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه بادمجان گوشتی کبابی برای 4 نفر: گوشت چرخ کرده 500 گرم بادمجان کوچک و متوسط بسته به میزان گوشت 8 عدد پیاز متوسط 1 عدد سیر 3 حبه تخم مرغ 1 عدد پودر سوخاری 2 قاشق غذا خوری نمک و فلفل به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم جعفری خورد شده 2 قاشق غذا خوری طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی: بادمجان را پوست کنده بدون کندن کلاهک سرش در آب نمک خیس کرده و خشک میکنیم در روغن سرخ کرده و یا اینکه بادمجانها را به روغن آغشته و در فر کبابی میکنیم. سپس کنار گذاشته تا خنک شود. مواد گوشت را با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدهیم. سپس مقداری از گوشت را بر داشته و دور بادمجانها بصورت کباب میپیچیم.تا گوشت کاملا شکل بادمجان را بگیرد. سینی فر را چرب کرده و بادمجانها را میچینیم. در فر به مدت نیم ساعت میپزیم البته با زیرورو کردن تا پخته شود ، سپس مقداری سس گوجه آماده کرده و درون ظرف بریزید و بادمجانها را در آن قرار داده و نوش جان کنید.