طرز تهیه پلو پاکستانی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_foodd19.jpg


    مواد لازم پلو پاکستانی:

    برنج 5 پیمانه
    نخود فرنگی 250 گرم
    فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
    پیاز 2 عدد
    سیر 2 حبه
    هل 5 عدد
    هویج 2 عدد
    گل کلم 100 گرم
    دارچین، زرد چوبه و نمک و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه پلو پاکستانی:
    مقداری روغن را در ماهیتابه بریزید و پیاز‌ها را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.


    هویج را هم رنده و به پیاز در حال تفت اضافه کنید.


    گل کلم را خرد و همراه نخود فرنگی به پیاز اضافه کنید و در نهایت نمک ، فلفل، زردچوبه، سیر له شده و پودر هل را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.


    سپس برنج را آبکش کنید.


    در صورت تمایل به داشتن ته دیگ، مقداری روغن ته قابلمه ریخته و از نان برای ته دیگ استفاده کنید. بعد با کفگیر مقداری برنج در قابلمه بریزید و از مواد تفت داده شده روی برنج ریخته و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لا به لای هم ریخته و در نهایت مقداری روغن و زرد چوبه را داغ کرده و روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.


    بعد از 25 دقیقه پلو آماده شده را در دیس بکشید و با ترشی تند از اعضای خانواده پذیرایی کنید