آماده سازی :90 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه پروک پیاز 2 عدد متوسط روغن ذرت به میزان لازم گوشت چرخ کرده 200 گرم نمک و فلفل به میزان لازم رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری سوسیس 200 گرم کالباس 200 گرم سینه مرغ 200 گرم قارچ خرد شده 200 گرم فلفل دلمه 3 عدد جعفری همراه با سبزی معطر 100 گرم پنیر گودا 250 گرم پنیر موزارلا 250 گرم مواد لازم برای خمیر پروک: بکینگ پودر ١/٢ قاشق سوپ خوری نمک ١ قاشق سوپ خوری آب ١/٢ پیمانه روغن مایع ١/٢ پیمانه زرده تخم مرغ ٤ عدد ارد به میزان لازم طرز تهیه پروک : نمک , آب , بکینگ پودر , روغن مایع و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده سپس ارد را به تدریج به ان اضافه میکنیم. خمیر آماده را ٢ ساعت استراحت میدهیم سپس مواد داخل پروک را آماده میکنیم. مواد داخل پروک از قبیل پیاز داغ و گوشت و نمک و ادویه را استفاده میکنیم و سوسیس و کالباس و مرغ را آب پز نموده و همراه با قارچ فلفل دلمه ای و سبزی معطر خورد شده به مواد فوق اضافه میکنیم و تفت میدهم . سپس خمیر پروک را چهار قسمت کرده و در ظرف ٢٥ تا ٢٠ سانتی پهن کرده و یک قسمت را کنار میگذاریم و در پنجره وسط فر با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت گرم شده و به مدت ٢٠ دقیقه قرار میدهم. خمیر پخته شده را از ظرف بیرون آورده و در سینی میگذاریم مایه پروک را روی خمیر ریخته و پنیر گودا و موزارلا را رنده کرده و و مخلوط میکنیم و در نهایت تکه ای از خمیر که کنار گذاشته بودیم با وردنه باز میکنیم و با رولت برش داده و روی پروک به حالت حصیر بافته قرار میدهیم و روی ان زرده تخم مرغ و با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت و به مدت٣٠ دقیقه قرار میدهم .