طرز تهیه پروک

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_foodd2.jpg



    آماده سازی :90 دقیقه
    پخت : 30 دقیقه


    مواد لازم جهت تهیه پروک

    پیاز 2 عدد متوسط
    روغن ذرت به میزان لازم

    گوشت چرخ کرده 200 گرم
    نمک و فلفل به میزان لازم
    رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
    سوسیس 200 گرم
    کالباس 200 گرم
    سینه مرغ 200 گرم
    قارچ خرد شده 200 گرم
    فلفل دلمه 3 عدد
    جعفری همراه با سبزی معطر 100 گرم
    پنیر گودا 250 گرم
    پنیر موزارلا 250 گرم


    مواد لازم برای خمیر پروک:

    بکینگ پودر ١/٢ قاشق سوپ خوری
    نمک ١ قاشق سوپ خوری
    آب ١/٢ پیمانه
    روغن مایع ١/٢ پیمانه
    زرده تخم مرغ ٤ عدد
    ارد به میزان لازم

    طرز تهیه پروک :
    نمک , آب , بکینگ پودر , روغن مایع و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده سپس ارد را به تدریج به ان اضافه میکنیم.

    خمیر آماده را ٢ ساعت استراحت میدهیم سپس مواد داخل پروک را آماده میکنیم.

    مواد داخل پروک از قبیل پیاز داغ و گوشت و نمک و ادویه را استفاده میکنیم و سوسیس و کالباس و مرغ را آب پز نموده و همراه با قارچ فلفل دلمه ای و سبزی معطر خورد شده به مواد فوق اضافه میکنیم و تفت میدهم .

    سپس خمیر پروک را چهار قسمت کرده و در ظرف ٢٥ تا ٢٠ سانتی پهن کرده و یک قسمت را کنار میگذاریم و در پنجره وسط فر با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت گرم شده و به مدت ٢٠ دقیقه قرار میدهم.

    خمیر پخته شده را از ظرف بیرون آورده و در سینی میگذاریم مایه پروک را روی خمیر ریخته و پنیر گودا و موزارلا را رنده کرده و و مخلوط میکنیم و در نهایت تکه ای از خمیر که کنار گذاشته بودیم با وردنه باز میکنیم و با رولت برش داده و روی پروک به حالت حصیر بافته قرار میدهیم و روی ان زرده تخم مرغ و با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت و به مدت٣٠ دقیقه قرار میدهم .