طرز تهیه کرفس پلو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2638.jpg


    مواد لازم برای چهار نفر :

    برنج 4 پیمانه
    کرفس پاک کرده 400 گرم
    گوشت چرخ کرده 300 گرم
    پیاز رنده شده 1 عدد
    سیر له شده 2 حبه
    ادویه، نمک و فلــفل به میزان لازم
    رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
    پودر لیــمو عمانی 1 قاشق مرباخوری
    کره محلی 50 گرم
    زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :
    گوشت چرخ ‌کرده را به همراه پیاز، سیر و ادویه مخلوط نموده، سپس آنها را به شکل کوفته ریزه در آورده و درون کمی کره سرخ می‌نماییم. گوشت‌ها را از تابه در آورده و کرفس‌ را افزوده و تفت می‌دهیم تا مقداری نرم شود. رب گوجه فرنگی و کوفته ریزه‌ها را به کرفس اضافه کرده، یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه می‌دهیم با هم بپزند. برنج خیس کرده را پخته و آبکش می‌نماییم.

    از کرفس و گوشت لابه‌لای پلو ریخته و کمی پودر لیمو امانی نیز می‌پاشیم. در پایان زعفران را با باقی کره مخلوط کرده، روی برنج ریخته و پلو را دم می‌کنیم.