مواد لازم برای چهار نفر : برنج 4 پیمانه کرفس پاک کرده 400 گرم گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز رنده شده 1 عدد سیر له شده 2 حبه ادویه، نمک و فلــفل به میزان لازم رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری پودر لیــمو عمانی 1 قاشق مرباخوری کره محلی 50 گرم زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه : گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، سیر و ادویه مخلوط نموده، سپس آنها را به شکل کوفته ریزه در آورده و درون کمی کره سرخ مینماییم. گوشتها را از تابه در آورده و کرفس را افزوده و تفت میدهیم تا مقداری نرم شود. رب گوجه فرنگی و کوفته ریزهها را به کرفس اضافه کرده، یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه میدهیم با هم بپزند. برنج خیس کرده را پخته و آبکش مینماییم. از کرفس و گوشت لابهلای پلو ریخته و کمی پودر لیمو امانی نیز میپاشیم. در پایان زعفران را با باقی کره مخلوط کرده، روی برنج ریخته و پلو را دم میکنیم.