مواد لازم برای دو نفر : پاستا 200 گرم کره 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری سیر خرد شده 4 حبه پودر چیلی 1 قاشق چایخوری میگو کوچک 10 الی 15 عدد آبلیمو 1 قاشق سوپخوری پوره یا رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : پاستا را به همراه کمی نمک و روغن 8 تا 10 دقیقه در آب جوش ریخته تا پخته و نرم شود. تا زمانی که پاستا آماده شود، تابهای را روی حرارت متوسط قرار داده، کره و روغن زیتون را درون آن ریخته و اجازه میدهیم تا کره ذوب شود. سپس سیر و پودر چیلی را افزوده و دو دقیقه با ترکیب روغن و کره تفت میدهیم. حالا میگوها را به مواد افزوده و میگذاریم تا سه دقیقه با مواد ترکیب شود تا بپزد. بعد پوره گوجهفرنگی، آبلیمو ، نمک و فلفل را افزوده و کاملا مواد را مخلوط میکنیم. پاستا را آبکش نموده و به همراه سس میگو گرم، سرو میکنیم.