طرز تهیه ته چین دو لایه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2615.jpg



    مواد لازم (برای ۵ نفر) :

    سینه مرغ ۴۰۰ گرم
    برنج نیم کیلو
    زعفران ۱ قاشق چایخوری
    تخم مرغ ۶ عدد
    بادمجان ۳۰۰ گرم
    روغن ۱۵۰ گرم
    ماست ۲۵۰ گرم
    پیاز ۱ عدد
    نمک و فلفل به میزان دلخواه
    گردو به میزان دلخواه
    زرشک به میزان دلخواه


    طرز تهیه :

    ابتدا سینه مرغ را با کمی روغن تفت داده و بعد آن را با مواد دلخواه مثل پیاز، برگ بو، سیر و... آبپز می‌کنیم.

    بادمجان‌ها را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ می‌کنیم.



    در ظرفی مناسب تخم مرغ‌ها و ماست را با زعفران آبکرده خوب می‌زنیم و برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبکشی می‌رسانیم و آبکش می‌کنیم.

    برنج را داخل تخم مرغ می‌ریزیم و کاملا زیرورو می‌کنیم تا یکدست شود.



    در ظرفی نچسب یک لایه برنج می‌ریزیم و با کفگیر فشار داده و صاف می‌کنیم و یک لایه از مرغ تکه شده یا ریش شده را قرار می‌دهیم و مقداری زرشک و مغز گردو می‌ریزیم و دوباره برنج ریخته و این بار بادمجان‌ها را اضافه می‌کنیم.



    به همین ترتیب ادامه می‌دهیم و در انتها مواد را با کفگیر بخوبی فشرده کرده و درون فر با دمای ۱۸۰درجه طبخ می‌کنیم.



    نکات :

    1 - اگر دوست دارید غذا را روی گاز بپزید حتما از فویل استفاده کنید و غذا را پشت و رو کنید تا کاملا بپزد.

    2 - بهتر است بین لایه‌ها کمی هم پنیر پیتزا بزنید تا انسجام موادتان بیشتر شود.

    3 - یادتان باشد بین لایه‌هایی که بادمجان دارد کشمش و گردو نریزید.