مواد لازم (برای ۵ نفر) : سینه مرغ ۴۰۰ گرم برنج نیم کیلو زعفران ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ ۶ عدد بادمجان ۳۰۰ گرم روغن ۱۵۰ گرم ماست ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل به میزان دلخواه گردو به میزان دلخواه زرشک به میزان دلخواه طرز تهیه : ابتدا سینه مرغ را با کمی روغن تفت داده و بعد آن را با مواد دلخواه مثل پیاز، برگ بو، سیر و... آبپز میکنیم. بادمجانها را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ میکنیم. در ظرفی مناسب تخم مرغها و ماست را با زعفران آبکرده خوب میزنیم و برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبکشی میرسانیم و آبکش میکنیم. برنج را داخل تخم مرغ میریزیم و کاملا زیرورو میکنیم تا یکدست شود. در ظرفی نچسب یک لایه برنج میریزیم و با کفگیر فشار داده و صاف میکنیم و یک لایه از مرغ تکه شده یا ریش شده را قرار میدهیم و مقداری زرشک و مغز گردو میریزیم و دوباره برنج ریخته و این بار بادمجانها را اضافه میکنیم. به همین ترتیب ادامه میدهیم و در انتها مواد را با کفگیر بخوبی فشرده کرده و درون فر با دمای ۱۸۰درجه طبخ میکنیم. نکات : 1 - اگر دوست دارید غذا را روی گاز بپزید حتما از فویل استفاده کنید و غذا را پشت و رو کنید تا کاملا بپزد. 2 - بهتر است بین لایهها کمی هم پنیر پیتزا بزنید تا انسجام موادتان بیشتر شود. 3 - یادتان باشد بین لایههایی که بادمجان دارد کشمش و گردو نریزید.