مواد لازم : لازانیا ٥٠٠ گرم ماهی ٢۵٠ گرم سیر ٢ حبه قارچ ١٠٠ گرم پنیر پیتزا ٢۵٠ گرم سبزی معطر ١٠٠ گرم آب نارنج ٣ قاشق سوپخوری نمک، فلفل، روغن به مقدار کافی طرز تهیه : لازانیاها را طبق روش قبل می پزیم. ماهی ها را به تکه های کوچک برش داده و با نصف لیوان آب و آب نارنج و کمی روغن می پزیم، سبزی معطر و سیر له شده را به ماهی ها افزوده و در انتها قارچ و فلفل و نمک را اضافه می کنیم. ظرفی را از قبل چرب نموده و یک لایه لازانیا ته آن می چینیم. سپس یک لایه از مخلوط ماهی و پنیر پیتزا روی آن می گذاریم. این کار را تکرار نموده تا لازانیاها تمام گردد. در انتها ظرف را در فر گذاشته تا پنیرها پخته شود.