نویسنده: علی شمیسا تمرین گفت و گو با شیوه مدرن احساسی که ما درباره هر رویداد داریم معمولاً نه بر پایه واقعیت بلکه بر پایه کانون توجه ما شکل میگیرد. وقتی از خودمان میپرسیم: "اگه در این کار شکست بخورم چی میشه؟" کانون توجه ما بر روی شکست قرار میگیرد و انجام آن کار را سخت و غیرممکن تصور میکنیم؛ ولی وقتی میپرسیم: "اگه این کارو به انجام برسونم چه احساسی خواهم داشت؟" یا "اگه از پس این کار بربیام انتظار چه موفقیتهای دیگری رو میتونم از خودم داشته باشم؟" برای آن کار شور و انگیزه پیدا میکنیم. چه چیز زندگی من عالی و درخشان است ؟ اگر می خواستم چه چیزی می توانست در زندگی ام عالی و درخشان باشد ؟ چه کارهایی هنوز نا تمام مانده اند ؟ برای مطلوب کردن زندگی ام قصد دارم چه کارهایی انجام دهم ؟ برای افزودن شگفتی، نشاط و شادابی هر چه بیشتر به زندگی ام چه کارهای متفاوتی می توانم انجام دهم تا از زندگی لذت بیشتری ببرم ؟ اگر نیرو و انرژی اتان را در هر زمینه ایی متمرکز کنید ، حتما"در آن زمینه به پاسخ خواهید رسید . . . به راستی رسالت واقعی زندگی من چیست ؟ چگونه می توانم این رسالت را کشف کنم ؟ چه می شود اگر به زودی ، رسالت واقعی ام را کشف کنم ؟ برای دست یابی به رسالتم چه کار هایی باید انجام دهم ؟ انتشارات روانشناسی جامعه