طرز تهیه پای تره فرنگی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2611.jpg


    آماده سازی : 120 دقیقه
    پخت : 80 دقیقه


    مواد لازم :

    کره 100 گرم
    آرد 140 گرم
    نمک 1/4 قاشق چای خوری
    آب سرد ( آب را کم کم اضافه کنید ) 1/4 پیمانه

    طرز تهیه :
    آب را کم کم اضافه کنید مواد را مخلوط کرده البته کره را خرد کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید و در ظرف مخصوص، پای خمیر را پهن کرده و با چنگال سوراخ کنید تمام نقاط خمیر را، بگذارید ٣٠ دقیقه استراحت کند بعد در فر بمدت ٢٠ دقیقه بگذارید.

    مواد لازم برای سس روی پای تره فرنگی :

    شیر ١/٢ پیمانه
    * خامه 200 گرم
    تخم مرغ 4 عدد
    نمک و فلفل سیاه کمی

    * خامه مخصوص پخت وپز اگر نداشتید از خامه صبحانه استفاده کنید.



    طرز تهیه :
    همه مواد را مخلوط کرده با هم زن دستی کمی بزنید تا خوب مخلوط شود . کمی جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را هم داشته باشد که با سس روی مواد بریزید.

    مواد داخل پای تره فرنگی :

    تره فرنگی خرد شده 1 عدد
    هویج کوچک 1 عدد
    پیاز نگینی خرد شده و تفت دهید 1 عدد
    سیر خرد شده 1 حبه
    فلفل دلمه نگینی خرد شده 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :
    تمام مواد را با کره تفت دهید کمی نمک و فلفل و زرد چوبه و کمی پودر کاری و آویشن هم اضافه کرده همه مواد را باهم تفت داده فقط پیاز را همراه سیر جداگانه تفت دهید و به مواد اضافه کنید.


    همه مواد را روی خمیر پای بریزید و سس آماده شده را هم روی مواد بریزید و در فر از قبل گرم شدن به مدت ١ ساعت قرار دهید تا کمی طلایی شود.