طرز تهیه کوکو سیب زمینی مخصوص

شروع موضوع توسط Nazanin ‏27/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2609.jpg


    مواد لازم :

    سیب زمینی 5 تا 6 عدد متوسط
    تخم مرغ 7 عدد
    گوجه‌ فرنگی یک عدد متوسط
    هویج یک عدد بزرگ
    فلفل دلمه سبز و رنگی از هر کدام یک عدد
    قارچ 150 گرم
    ژامبون خرد شده یا گوشت چرخ کرده 50 گرم
    نخودفرنگی بخارپز شده یک فنجان
    زرشک ، روغن و نمک و فلفل به میزان لازم
    جعفری خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :
    ابتدا سیب‌زمینی، هویج، قارچ و یک عدد از فلفل دلمه‌ها را نگینی خرد و آنها را سرخ کنید. گوجه را هم خرد کرده همراه ژامبون یا گوشت چرخ‌کرده، نخودفرنگی بخارپز شده و تخم‌مرغ‌ها و جعفری خرد شده و نمک و فلفل و زرشک با هم مخلوط کنید و خوب ‌هم بزنید تا یکدست شود. در یک ماهیتابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را داغ کنید. مواد مخلوط شده کوکو را بلافاصله در روغن داغ بریزید و روی آن را صاف کنید.

    گوجه خرد شده و فلفل دلمه رنگی خرد شده را روی کوکو بریزید و بعد ماهیتابه را در فر از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر، با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. کوکو کاملا پف کرده و آماده شده را برش بزنید و در دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور و زیتون تزئین کنید.