مواد لازم : سیب زمینی 5 تا 6 عدد متوسط تخم مرغ 7 عدد گوجه فرنگی یک عدد متوسط هویج یک عدد بزرگ فلفل دلمه سبز و رنگی از هر کدام یک عدد قارچ 150 گرم ژامبون خرد شده یا گوشت چرخ کرده 50 گرم نخودفرنگی بخارپز شده یک فنجان زرشک ، روغن و نمک و فلفل به میزان لازم جعفری خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه : ابتدا سیبزمینی، هویج، قارچ و یک عدد از فلفل دلمهها را نگینی خرد و آنها را سرخ کنید. گوجه را هم خرد کرده همراه ژامبون یا گوشت چرخکرده، نخودفرنگی بخارپز شده و تخممرغها و جعفری خرد شده و نمک و فلفل و زرشک با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. در یک ماهیتابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را داغ کنید. مواد مخلوط شده کوکو را بلافاصله در روغن داغ بریزید و روی آن را صاف کنید. گوجه خرد شده و فلفل دلمه رنگی خرد شده را روی کوکو بریزید و بعد ماهیتابه را در فر از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر، با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. کوکو کاملا پف کرده و آماده شده را برش بزنید و در دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور و زیتون تزئین کنید.