طرز تهیه آش بادمجان

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2608.jpg


    محلی : کرمانشاه
    آماده سازی : 60 دقیقه
    پخت : 60 دقیقه


    مواد لازم برای 4 نفر :

    برنج 2/3 پیمانه
    عدس و نخود و لوبیاسفید جمعا 1 پیمانه
    گوشت سردست بدون استخوان 500 گرم
    پیاز 1 عدد
    پیاز داغ و نعناع داغ به میزان لازم
    سیر داغ به میزان لازم
    نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    بادمجان 5 تا 6 عدد
    روغن به میزان لازم
    کشک 1 پیمانه

    طرز تهیه :
    آش بادمجان یک آش سنتی کرمانشاه است.

    گوشت و نخود لوبیا را (حبوبات را بهتر است که قبلا بخیسانید) که قبلا خیسانده اید با فلفل و زردچوبه بگذارید بپزد بادمجان ها را پوست کنده و نمک بزنید و یک ساعت بگذارید و بعد با آب شسته و خشک کنید و در روغن سرخ کرده و با نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری آب بگذارید تا بپزد ( آب به اندازه ای بریزید که بعد از پختن آبش بخوردش برود معمولا نصف لیوان آب داغ کافیست و کنار بگذارید حالا برنج و عدس را در یک قابلمه بریزد و نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق پیاز داغ با مقداری آب بگذارید روی حرارت.

    نخود لوبیا را که با گوشت بار گذاشته اید گوشت را کنار گذاشته و ما بقی (نخود و لوبیا و آبگوشت) را به برنج اضافه کنید و کشک را افزوده و مدام بهم بزنید تا وقتی جوش بیاد.

    بعد نصف بادمجانها را به همراه مقداری از گوشت له کنید و به آش بادمجان اضافه کنید و روی حرارت کم تا آش بادمجان جا بیفتد.

    بعد در هر کاسه بادمجان و گوشت بگذارید و روی آن آش بادمجان بریزید و با مخلفاتی که دارید تزئین کنید.

    نکاتی در تهیه آش بادمجان:
    گوشت مقداری له میشود در آش بادمجان میریزید و مقداری را که له نشده ته کاسه قرار میدهید.

    نصف بادمجانها له میشه و در آش میریزید و بقیه را له نشده ته کاسه کنار گوشت میگذارید و روی آنها آش را میریزید.

    آبی که روی برنج و بادمجان میریزید کم باشد تا وقتی آب گوشت را اضافه میکنید آش بادمجان شل نشود.

    کم و زیاد کردن کشک آش بادمجان با شما، هر اندازه که دوست داشتید.
    امیدوارم درست کنید و خوشتان بیاید.