طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2605.jpg


    آماده سازی : 60 دقیقه
    پخت : 30 دقیقه

    مواد لازم برای 5 نفر :

    گوشت چرخ کرده 350 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    شیر 1/2 پیمانه
    آرد نخودچی ( نان خشک کوبیده ) 1/2 پیمانه
    پیاز رنده و نرم شده 2 قاشق غذا خوری

    مواد وسط رولت گوشت:

    سبزیهای معطر ( جعفری- گشیز- سبیت - نعنا- مزره ) جمعا 100 گرم
    هویج آب پز 2 عدد
    مغز گردو خرد شده 3 قاشق غذاخوری
    زرشک 2 قاشق غذاخوری
    نمک ، فلفل ، زردچوبه به اندازه لازم


    طرز تهیه :
    شیر و تخم مرغ و پیاز نرم شده و آرد نان یا ( آردنخودچی ) و نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت چرخ کرده را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود.

    بعد آنرا روی یک ورق روغنی و یا یک سلفون که مقداری آرد نان پاشیده اید، به قطر 1 سانت و به شکل مستطیل پهن کنید و سبزی خرد شده را روی آن پهن کرده به طوری که با لبه 1 سانت فاصله باشد ( بجای سبزی از پوره سیب زمینی یا اسفناج و تخم مرغ درسته هم میشود استفاده کرد) و روی آن مغز گردوی خرد شده و زرشک را پخش کنید و هویج را هم روی آن قرارداده و از لبه شروع به رول کردن میکنید.

    دو سر آن را بهم اورده و با همان فویل دو ساعت در یخچال بگذارید حالا در یک ظرف 2 قاشق روغن ریخته و یک عدد پیاز را ریز کرده و تفت دهید و یک قاشق رب گوجه و هویج حلقه شده نمک و فلفل و زعفران و 2 لیوان آب سس را درست کرده و بگذارید جوش بیاید و بعد رولت را با سلفون بلند کرده و به آرامی در سس قرار دهید و بگذارید به مدت نیم ساعت بپزد.

    و بعد رولت را به آرامی با کفگیر برگردانده و 5 دقیقه دیگر جوش بزند حالا ظرف رولت را از روی حرارت برداشته و رولت را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و سس را صاف کرده و مقداری از آن را روی رولت ریخته و بقیه را در سس خوری بریزید و در کنار رولت قرار بدهید و اطراف آنرا با سبزیجات تزئین کنید و میل نمائید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2606.jpg