آماده سازی : 120 دقیقه پخت : 60 دقیقه مواد لازم برای 4 نفر : گوشت گوسفندی 500 گرم * گوشت گوساله 500 گرم پیاز رنده ریز شده و آب گرفته شده 2 عدد نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم زعفران به میزان لازم( در صورت تمایل) * گوشت گوساله ترجیحا این گوشت از قلوه گاه یا گوشت کنار دنده یا بغل راسته باشد . طرز تهیه : کباب کوبیده گوشت را ۵ بار چرخ کرده. مواد را خوب ورز می دهم طوری که چسبندگی آن خیلی باشد حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید . بعد ۲ ساعت باید در دمای آزاد آشپزخانه استراحت کند. و ۲ ساعت زودتر گوشت را به سیخ میکشیم. نکته : آب پیازی را که از آن جدا شده دور نریزید، زمانی که گوشت را می خواهید به سیخ بکشید،دستتون باید مرطوب باشد،اگر دستکش هم دستتان هست دستکش باید مرطوب باشد. دستتان را میزنید در آب پیاز و کباب را را سیخ خوب پهن می کنید. این طوری کباب خیلی خوشمزه تر هم می شود، تا اینکه دستمان را با آب مرطوب کنیم. کباب کوبیده قالبی دستور فرقی نداره فقط فرقش اینه که گوشت آماده شده را داخل یک قالب چرب شده قرار می دهیم کمی پیاز و فلفل سبز و دلمه سبز روی آن میریزیم برنج آبکش شده را هم روی کباب و فلفل و پیازها قرار داده روی آن را با فویل می پوشانیم چند تا سوراخ با چنگال روی سطح فویل ایجاد کرده در فر ٢٠٠ درجه سانتی گراد به مدت ١ ساعت قرار داده در اواخر دم کشیدن کمی کره آب شده روی سطح برنج مان می دهیم می توانیم سماق هم لایه برنج مان و روی کبابمان بپاشیم, برای مهمانی ها و سفره جشنها بسیار شیک و مجلسی ... .