آشنایی با انواع چیپس

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    چیپس اولین بار توسط سرآشپزی به نام «جرج گرام» در سال 1853 میلادی اختراع شد. آن روز مشتریان به دلیل نپخته بودن سیب‌زمینی‌های گرام لب به آنها نزدند. گرام هم مجبور شد از روز بعد سیب‌زمینی‌ها را به‌قدری نازک ببرد که خوب بپزد. به این ترتیب چیپس متولد شد.

    با کمی سلیقه و دقت می‌توانید از خوراکی‌های دیگر هم چیپس بسازید.

    چیپس سیاه

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2591.jpg


    یکی از بهترین منابع فیبر، بادمجان است. هر فنجان بادمجان حاوی 2 تا 5 درصد ویتامین B1، B6 و ویتامین C است بنابراین مصرف روزانه آن می‌تواند بخش عمده‌ای از نیاز بدن به این ویتامین ها را تامین کند. برای تهیه چیپس بادمجان آنها را با پوست حلقه کنید. سپس به آنها نمک، فلفل، پودر جعفری، پودر سیر و کمی پنیر پارمزان بزنید. آنها را به مدت 15 دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید. چیپس آماده است.

    چیپس قرمز

    باورتان می‌شود از ورقه‌های سخت لبو بتوان چیپس تهیه کرد؟ اما این کار سخت نیست. رنگ قرمز این خوراکی نشان می‌دهد لبو سرشار از آنتی‌اکسیدان لیکوپن است. این گیاه باعث کاهش میزان فشار خون و جلوگیری از بروز سکته قلبی می‌شود.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2592.jpg


    برای تهیه این چیپس، لبو‌ها را تا حد ممکن نازک ببرید. اگر برای‌تان سخت بود، آن را نیم‌پز کرده و سپس ورقه کنید. به آنها کمی شکر زده و به مدت 50 دقیقه در فر که روی دمای 150 درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده‌اید، قرار دهید.

    چیپس نارنجی

    خوردن هر عدد هویج یعنی دریافت مقدار کافی ویتامین A که همراه آن سلامت پوست و چشم تضمین می‌شود. علاوه بر اینکه آن، سبزی سرشار از فیبر بوده و مصرف آن مانع از اضافه وزن می‌شود.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2593.jpg


    برای تهیه چیپس هویج آنها را نازک حلقه کنید. سپس به آن جوزهندی و دارچین بزنید بعد برگه‌ها را به مدت 45 دقیقه داخل فر بگذارید تا مانند چیپس خشک شوند.

    چیپس زرد

    انبه با ساختار خاصی که دارد سرشار از ویتامین C، پکتین و فیبر است بنابراین با خوردن چیپس آن چند نشان را با یک تیر خواهید زد. یکی دیگر از خواص مهم انبه کنترل میزان کلسترول خون است. شیرینی طبیعی آن اگرچه باعث می‌شود چند برگ بیشتر از آن را نخورید اما درعوض می‌تواند تا مدتی قند خون‌تان را ثابت نگه داشته و مانع از افت قند خون و گرسنگی شود.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2594.jpg


    برای تهیه چیپس انبه حرارت فر را روی 100 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید سپس ورقه های نازک انبه با پوست را داخل سینی فر گذاشته و به مدت نیم‌ساعت به آنها حرارت بدهید.


    چیپس سفید

    چیپس سیب،‌همه ویژگی‌های سیب اعم از خاصیت آنتی‌اکسیدانی، کنترل‌کننده کلسترول خون و فیبر را داراست. خوردن آن به دلیل آنتی‌اکسیدانی که دارد باعث تقویت سیستم ایمنی می‌شود.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2595.jpg


    این خوراکی میان‌وعده سالمی است. برای این کار سیب‌ها را با پوست خیلی نازک حلقه کرده و کمی شکر و دارچین به آن بزنید. بدون اضافه کردن ماده دیگری آن را داخل فر بگذارید.

    چیپس سبز

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2596.jpg


    چیپس کدو میان‌وعده‌ای سرشار از ویتامین‌های خانواده B است. کدو‌ها را نازک حلقه کنید. کمی نمک و فلفل به آن بزنید و با پاشیدن کمی روغن زیتون یا سفیده تخم‌مرغ روی آن 10 دقیقه این برگه‌ها را در مایکروفر حرارت بدهید.