آماده سازی : 60 دقیقه پخت : 45 دقیقه مواد لازم برای 5 نفر : هویج رنده شده 2 پیمانه تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه روغن مایع 1 پیمانه آرد 2 پیمانه ماست 3 قاشق غذا خوری بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری پوست رنده شده لیمو یا پرتقال 1 قاشق مربا خوری دارچین 1 قاشق مربا خوری گردو خرد شده 1 پیمانه مواد لازم برای کرم گاناش : شکلات 200 گرم خامه صبحانه 200 گرم کره 20 گرم طرز تهیه : تخم مرغ وشکر را با همزن خوب زده و بعد روغن مایع را اضافه کرده و هم زده و ماست را اضافه کنید وهم بزنید مواد خشک را به ارد افزوده مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و به تخم مرغها اضافه کنید گردوی خرد شده وهویج راهم اضافه کرده وقالب راچرب کنید ومایع را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بگذارید. برای کرم گاناش هم شکلات به دمای محیط رسیده را در ظرف ریخته و روی بخار اب جوش (بطریق بن ماری) قرارداده و ذوب که شد خامه وکره را اضافه کنیدو بهم بزنید و بعد که کمی خنک شد روی کیک بریزید.