طرز تهیه کیک هویج با رویه گاناش

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2588.jpg


    آماده سازی : 60 دقیقه
    پخت : 45 دقیقه


    مواد لازم برای 5 نفر :

    هویج رنده شده 2 پیمانه
    تخم مرغ 3 عدد
    شکر 1 پیمانه
    روغن مایع 1 پیمانه
    آرد 2 پیمانه
    ماست 3 قاشق غذا خوری
    بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
    پوست رنده شده لیمو یا پرتقال 1 قاشق مربا خوری
    دارچین 1 قاشق مربا خوری
    گردو خرد شده 1 پیمانه

    مواد لازم برای کرم گاناش :

    شکلات 200 گرم
    خامه صبحانه 200 گرم
    کره 20 گرم


    طرز تهیه :
    تخم مرغ وشکر را با همزن خوب زده و بعد روغن مایع را اضافه کرده و هم زده و ماست را اضافه کنید وهم بزنید مواد خشک را به ارد افزوده مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و به تخم مرغها اضافه کنید گردوی خرد شده وهویج راهم اضافه کرده وقالب راچرب کنید ومایع را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بگذارید.

    برای کرم گاناش هم شکلات به دمای محیط رسیده را در ظرف ریخته و روی بخار اب جوش (بطریق بن ماری) قرارداده و ذوب که شد خامه وکره را اضافه کنیدو بهم بزنید و بعد که کمی خنک شد روی کیک بریزید.