طرز تهیه رزت ژامبون

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2578.jpg


    آماده سازی : 60 دقیقه
    پخت : 20 دقیقه

    مواد لازم :

    شیر ولرم 150 میلی لیتر
    پودر خمیر ترش 1 قاشق غذا خوری
    شکر و نمک کمی ( به میزان لازم )
    آرد 350 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    کره 50 گرم

    طرز تهیه :
    شیر ولرم را با پودر خمیر ترش وشکر مخلوط کرده 10 دقیقه استراحت دهید سپس در ظرفی دیگر تخم مرغها کره نمک آرد + شیر مخلوط کرده 30 دقیقه خمیر را در دمای بیرون از یخچال استراحت دهید حتما روی خمیر را بپوشانید.

    خمیر بدست آمده را میتوان با هر مواد ی که دوست دارید پر کنید.

    پیچیدن رزت ها تقریبا به همین ترتیب است فقط ورقه های ژامبون و پنیر روی هرشعاع قرار میگیرد و با خمیر پیچیده میشود.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2579.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2580.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2581.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2582.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2583.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2584.jpg


    رزت های پیچیده شده به مدت زمان 20 تا 25 دقیقه در فر 200 درجه طبخ شود.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2578.jpg