آماده سازی : 60 دقیقه پخت : 20 دقیقه مواد لازم : شیر ولرم 150 میلی لیتر پودر خمیر ترش 1 قاشق غذا خوری شکر و نمک کمی ( به میزان لازم ) آرد 350 گرم تخم مرغ 1 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد کره 50 گرم طرز تهیه : شیر ولرم را با پودر خمیر ترش وشکر مخلوط کرده 10 دقیقه استراحت دهید سپس در ظرفی دیگر تخم مرغها کره نمک آرد + شیر مخلوط کرده 30 دقیقه خمیر را در دمای بیرون از یخچال استراحت دهید حتما روی خمیر را بپوشانید. خمیر بدست آمده را میتوان با هر مواد ی که دوست دارید پر کنید. پیچیدن رزت ها تقریبا به همین ترتیب است فقط ورقه های ژامبون و پنیر روی هرشعاع قرار میگیرد و با خمیر پیچیده میشود. رزت های پیچیده شده به مدت زمان 20 تا 25 دقیقه در فر 200 درجه طبخ شود.