طرز تهیه برنج ایتالیایی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2577.jpg


    مواد لازم :

    سینه مرغ یا فیله خلالی شده 250 گرم
    اسفناج خرد شده 500 گرم
    هویج خلالی شده 300 گرم
    پیاز سرخ شده نصف پیمانه
    ذرت نصف پیمانه
    محلول زعفران دو تا سه قاشق سوپخوری
    قـارچ خرد شده 300 گرم
    برنج چهار پیمانه
    نخودفرنگی و آبلیمو به میزان لازم
    نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

    طرز تهیه :
    ابتدا پیاز سرخ شده را در تابه‌ای ریخته و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. خلال های مرغ را به آن افزوده کاملا تفت می‌دهیم. سپس هویج را اضافه کرده، با مواد مخلوط نموده، بعد اسفناج را افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا مواد پخته و نرم شوند.

    در ظرف دیگری قارچ‌ های خرد شده را به همراه کمی روغن و یک قاشق سوپخوری آبلیمو تفت داده تا آب قارچ کشیده شود. بعد قارچ ها را به همراه ذرت، نخودفرنگی، نمک، فلفل و ادویه به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌نماییم. حالا حرارت را خاموش کرده، برنج را آبکش نموده و مواد را به همراه محلول زعفران لابه لای برنج ریخته و برنج را دم می‌گذاریم. بعد از 30 تا 40 دقیقه غذای ما آماده سرو می‌باشد.