طرز تهیه گشنیز ماهی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2561.jpg


    مواد لازم :

    شیر ماهی 1 کیلوگرم
    فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری
    پودر زیره نصف قاشق چایخـوری
    پودر زنجــبیل 1 قاشق چایخوری
    پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
    پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام 1 قاشق چایخوری
    روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
    سیر 2 حبه
    گوجه فرنگی بزرگ 4 عدد
    آبلیمو به مقدار لازم
    گشنیز ساطوری خرد شده 1 پیمانه
    روغن و نمک به میزان لازم

    طرز تهیه :
    ماهی‌ها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویه‌ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می‌گذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابه‌ای مناسب روغن ریخته و ماهی‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

    گوجه‌ فرنگی‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد می‌کنیم و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ می‌کنیم.در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را می‌افزاییم.گشنیز ماهی با پلو و یا بدون پلو قابل سرو می باشد.